Vinuri personalizate Sarbatoreste in stil mare

f:id:scriudespre:20140825202233j:plain

Cauti o oferta de vinuri personalizate pentru ocazia speciala care urmeaza? Giftexpress are una excelenta: vinuri pentru aniversari, sarbatori, pentru nasi, miri si multe alte categorii de evenimente si persoane, de o calitate inalta. Acestea provin de la podgorii cunoscute din tara si din strainatate si sunt personalizate de echipa firmei, prin mai multe modalitati, cu mesaje deja alcatuite sau cu mesajul tau.

 

Vinuri personalizate de calitate superioara

Magazinul online Giftexpress are in oferta doar vinuri personalizate de calitate, de vita romaneasca si ungureasca. Poti achizitiona sticle umplute cu vin alb din regiunea Moldovei, doua exemple fiind Traminer si Beciul Domnesc, recunoscute in Romania pentru savoarea speciala pe care o au. Daca vrei sa incerci un vin unguresc, poti opta intre mai multe sortimente din mai multe regiuni ale Ungariei. Spre exemplu, Egri Bikaver este vinul rosu „Sange de taur” premiat in Ungaria, pe care il vei gasi la multe din produsele din aceasta categorie. Alte vinuri personalizate din aceasta tara sunt: Egri Kekfrankos, Tokaji Furmint, Bakkhosz Kekfrankos, Matrai Cabernet Sauvignon.

Toate acestea vin in mai multe variante: sec, demisec, demidulce, etc. Pentru a vedea exact ce fel de vin este fiecare, intreaba reprezentantii magazinului.

 

Tipuri de vinuri personalizate comercializate

Giftexpress iti ofera peste 80 de modele de vinuri personalizate, de mai multe tipuri si cu tot felul de mesaje de urare, de casa noua, haioase ori pentru anumite ocazii. Pentru o prezentare mai simpla, am format cateva categorii reprezentative:

  • -Sticle colorate, pictate manual, cu mesaje standard pe eticheta, livrate in cutie de cadou impreuna cu doua pahare cu picior, si ele pictate
  • -Cadouri rustice, alcatuite dintr-o sticla de vin ce poate fi personalizata cu mesajul tau si diverse tipuri de suport: caruta, tun mic, butoi, etc.
  • -Sticle colorate simple, cu eticheta cu mesaj personalizat
  • -Sticle negre, cu eticheta de pluta personalizata, simple si elegante. O varietate foarte mare de modele cu mesaje de „La multi ani”, mesaje haioase, mesaje pentru nasi, pentru mame si tati, pentru diverse meserii, etc.
  • -Sticle in forme deosebite: taran si tarancuta, picatura, cu ciorchini sau figurine de sticla in interior, cu robinet, cu maner, cu forma alungita, in forma de ciorchine, etc.

Pentru ca ambalarea este un element extrem de important in prezentare, aceste vinuri personalizate sunt impachetate in cutii de carton rezistente si foarte elegante. Ele pot fi colorate sau infasurate in hartie de cadou pentru a le oferi persoanei sau persoanelor care sarbatoresc.

 

Vinuri personalizate la set cu alte produse

In magazinul online gasesti atat vinuri personalizate ambalate singular, cat si seturi formate din sticla si pahare si sticla asezata in suport. Paharele mentin acelasi tip de personalizare pe care il are si sticla, in ceea ce priveste culoarea (daca sticlele sunt pictate) si decoratiunile. Suporturile sunt in mare parte rustice, lucrate din lemn, manual. Oricare din cele 3 variante reprezinta un cadou minunat, insa daca acesta este pentru mai multe persoane, sau daca vinul va fi consumat in familie, atunci este recomandat sa achizitionezi un set cu pahare.

Pana alegi modelul de sticla si personalizarea dorita, noi iti uram sa sarbatoresti in stil mare cu vinuri personalizate de la www.Giftexpress.ro !