Gradinita sector 2 si gradinita sector 3 cele mai bune centre din Bucuresti

f:id:scriudespre:20140804154505j:plain

"Cream, descoperim si reusim impreuna la Just4kids"- acesta este sloganul celor doua gradinite- gradinita sector 2 si gradinita sector 3- inca de la inceputul activitatii lor. Pentru Just4Kids, la aproape 10 ani de la infiintare, acest motto a devenit un stil de viata nu doar pentru ei, ci si pentru cei mici care vin in sanul micii sale familii. 

Activitati interactive si deosebite la gradinita sector 2 si gradinita sector 3!

Prin activitatile in care ii implicam pe cei mici, la gradinita sector 2 si gradinita sector 3, dorim sa le stimulam dezvoltarea fizica, intelectuala si emotionala. Este cunoscut faptul ca, la aceasta varsta copiii incep sa castige incredere si dezvolta capacitatea de a deveni tot mai independenti, iar noi incercam si reusim sa pronuntam aceste inclinatii astfel incat in timp sa devina persoane de baza, educate si inteligente.

Echipa care isi desfasoara activitatea la gradinita sector 2 si gradinita sector 3 este atent selectionata, fiind formata din oameni de calitate, oameni devotati si pasionati. Siguranta celor mici este foarte importanta pentru noi, de aceea, activitatile se desfasoara in spatii amenajate conform celor mai inalte standarde.

De ce sa alegeti Just4Kids- gradinita sector 2 sau gradinita sector 3? Simplu! 

Daca va intrebati care sunt motivele pentru care merita sa alegeti Just4Kids ca si gradinita pentru copiii vostri, suntem siguri ca ati reusit sa identificati in randurile anterioare cateva motive bine intemeiate care sa va indemne cel putin sa descoperiti centrele noastre si cadrele didactice care isi desfasoara activitatea in cele doua gradinite. Bineinteles, alte argumente favorabile alegerii Just4Kids veti identifica si in cele ce urmeaza.

Trebuie sa stiti ca pe timpul activitatilor educationale urmarim dezvoltarea armonioasa in plan fizic, psihic si emotional. Deoarece copiii sunt la varsta cand activitatile captivante si interesante, din care pot invata anumite lucruri si dobandi anumite capacitati si abilitati, se desfasoara prin joc, acestia sunt antrenati in diferite proiecte menite sa le stimuleze creativitatea, exprimarea corecta din punct de vedere fonetic, lexical si gramatical, sa ii invete asumarea de responsabilitati, respectarea unui orar, bunele maniere, etc.

Domenii de cunoastere parcurse la gradinita sector 2 si gradinita sector 3

Domeniile de cunoastere  pe care cei mici le parcurg fiind ghidati de cadrele didactice experimentate si competente, sunt urmatoarele:

  • Domeniul limba si comunicare;
  •  Domeniul stiinta; 
  • Domeniul estetic si creativ;
  •  Domeniul psihomotric;
  •  Domeniul om si societate.


Viziteaza gradinita sector 2 si gradinita sector 3 si cu siguranta vei alege una dintre ele!

Daca sunteti in cautarea unei gradinite perfecte la care sa ii inscrieti pe copiii vostri, va invitam sa treceti pragul celor doua gradinite Just4Kids- gradinita sector 2 si gradinita sector 3- si suntem convinsi ca va veti decide asupra uneia dintre ele, odata ce ati reusit sa le identificati punctele forte, care de altfel, sunt foarte multe in comparatie cu celelalte detinute de alte centre de acest tip atat din capitala, cat si din alte orase.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu echipa Just4Kids. Raspunsul nu va intarzia sa apara si mai mult decat atat, va fi unul cinstit si concret! Va asteptam!