Degivrare rampa de acces auto – Scapa de griji cu Milucon!

f:id:scriudespre:20140729215542j:plain

Degivrare rampa de acces auto este solutia de baza folosita pentru parcari si garaje, atunci cand zapada, gheata si poleiul ne fac probleme. Sistemele eficiente oferite de Milucon te scapa de orice griji in sezonul rece, pentru ca incalzesc suprafata rampei si o mentin uscata indiferent de conditiile atmosferice. Astfel, alunecarile sunt evitate, deci riscul accidentarii din aceasta cauza este zero.

Degivrare rampa de acces auto pentru probleme pe timpul iernii

Degivrarea pentru rampa de acces auto este o solute adusa exclusiv pentru problemele ce apar pe timp de iarna. Rampele prezinta un risc ridicat de derapare, in special pentru ca sunt inclinate, iar efortul de urcare este mai mare. Chiar daca masinile sunt dotate cu anvelope de iarna, pe rampe acestea pot aluneca totusi destul de usor, in prezenta stratu;ui subtire de gheata sau a zapezii. Montarea unor astfel de sisteme aduce o mai mare siguranta atat pentru autovehicule si soferi, cat si pentru oamenii care se gasesc in apropiere.

Cat de avantajos este un sistem de degivrare rampa de acces auto?

Sistemele de degivrare rampa de acces auto aduc o serie de avantaje, iar primul pe care il amintim este flexibilitatea. Ele nu se folosesc doar pentru aceasta aplicatie, ci pot fi adaptate pentru mai multe utilizari: cai de acces din asfalt, pavaje de beton, platforme de incarcare si altele.

Apoi, sistemul este unul destul de economic, avand un consum optim. Daca alegi varianta automatizata, prin care incalzirea este pornita automat la sesizarea diferentelor de temperatura si umiditate, economia consumului de energie este destul de mare. Sunt evitate astfel cazurile in care trebuie depus un efort mai mare pentru dezghetare, pentru ca sistemul este pornit manual doar dupa depunerea zapezii sau dupa mai multe ore dupa inghetare.

Daca alegi solutia de degivrare rampa de acces auto, ai siguranta ca nu vei mai avea nevoie de alte materiale pentru indepartarea zapezii. Nu va mai trebui deloc sa indepartezi zapada cu lopata sau sa imprastii sare ori alte granule pentru topirea ghetii, pentru ca acestea nu vor mai exista. In plus, materialul din care este construita rampa de acces va fi protejat mai bine, iar durata lui de viata va creste, pentru ca nu se va mai deteriora din cauza actiunilor de care vorbeam.

Cele mai bune solutii de degivrare rampa de acces auto

Milucon este una din companiile care iti ofera solutii eficiente de degivrare rampa de acces auto, de care te poti bucura multi ani de-acum incolo, pentru ca au o calitate superioara. Pe piata exista doua tipuri de sisteme de degivrare, ce pot fi create cu ajutorul unor covorase de degivrare ce se monteaza pe suprafata, sau prin montarea unor cabluri de incalzire. Acestea sunt alimentate de la o sursa de curent, iar sistemul este comandat cu ajutorul unui termostat, automat sau manual.

Pe langa faptul ca Milucon iti ofera solutii tehnice de calitate pentru degivrare, beneficiezi si de servicii de montaj si eventual reparatii, daca va fi cazul. Echipa firmei este instruita in acest sens si toate lucrarile pe care le efectueaza sunt cu scopul de a te scapa pe tine de orice grija pe timpul iernii.

Alege solutiile economice de degivrare rampa de acces de la Milucon si scapi de toate grijile sezonului rece!