Despre sinus lift si avantajele acestei interventii realizate corect

f:id:scriudespre:20170424154015j:plain

Interventia de sinus lift este realizata de regula inainte de un implant dentar. Aceasta interventie necesita clar si o anestezie locala. Are loc o incizie a mucoasei, deci e clar nevoie de specialisti in domeniu care sa realizeze aceasta procedura. La Tinka Smile veti fi cu siguranta multumiti de astfel de servicii si de multe alte servicii stomatologice la care puteti apela. Cabinetul stomatologic este unul in care veti gasi medici cu experienta in domeniu, iar preturile sunt extrem de avantajoase: www.chirurgie-orala.ro.

Ce s-a dovedit clinis despre o interventie de sinus lift

          Dupa cum am mentionat, o interventie de sinus lift aduce cu sine foarte multe avantaje. Cert este insa ca o astfel de interventie, fiind una chirurgicala de fapt, va fi nevoie a fi realizata cu mare atentie, pentru a se minimiza orice risc.

          Totodata, e bine de stiut ca scopul in sine al acestei proceduri este acela de a creste cantitatea de os in zona molarilor si premolarilor penntru ca ulterior sa se procedeze la un implant dentar.

          S-a dovedit clinic ca in fapt aceasta procedura de sinus lift permite inserarea unor implanturi dentare mai lungi. Astfel, ele vor rezista mai bine si mai mult timp, fara indoiala. Procedura de sinus lift in sine este una delicata, astfel ca este nevoie de un maxim de atentie in realizarea ei.

          Este o manevra care se realizeaza fara un control vizual excelent, de aceea este nevoie de experienta chirurgului care o va efectua. El se va baza mai mult pe simtul tactil pentru a ridica membrana sinusala. Apelati cu incredere la Tinka Smile, aici nu aveti de ce sa va faceti griji. Medicii experimentati si specializati in domeniu va stau la dispozitie cu o multime de servicii stomatologice de calitate, atat pentru adulti cat si pentru copii.

Cand recurg specialistii la sinus lift

          Haideti sa lamurim deci exact cand anume recurg specialistii la aceasta interventie de sinus lift. Cazurile in care sinusul maxilar este marit sau este coborat sunt cele mai frecvente in acest sens. Aceste cazuri sunt acelea in care osul alveolar nu va mai putea sa suporte si sa sustina un implant dentar.

Edentatiile vechi sau cele care sunt netratate, dar si anumite tulburari genetice, chiar si inflamatii de la nivelul sinusurilor maxilare, unele traumatisme, si altele pot fi cauze ale maririi sinusului maxilar sau ale coborarii acestuia.

Dupa realizarea unei proceduri de sinus lift astfel se va putea realiza fara probleme implantul dentar, deisgur.

          Inainte de o astfel de operatie insa, trebuie sa se realizeze de catre specialist o examinare atenta zonei. Trebuie de asemenea examinata si starea generala a pacientului. Daca exista anumite afectiuni sau exista inflamatii ale sinusului, trebuie sa se astepte pana la tratarea lor.

          Pe scurt pentru o interventie de sinus lift aveti nevoie de specialisti in domeniu. Astfel minimizati mult riscurile unor complicatii cum ar fi perforarea membranei sinusale de pilda, care va amana din nou interventia. Apelati cu incredere la specialistii in domeniu de la Tinka Smile si bucurati-va de un zambet frumos si sanatos, natural: www.chirurgie-orala.ro.