O varianta de sedum asa cum spera fiecare dintre noi

f:id:scriudespre:20170323172531j:plain

In varianta in care ati ales in mod exact pentru acest tip de sedum , este necesar sa analizati ca acesta va fi destinat in cele mai multe instante si cel mai normal unor scopuri simple si foarte banale, de zi cu zi, cum ar fi cele de recreere sau agrement. In versiunea in care constructia de rezistență a camerei rezista suficient de mult si este o cladire cu functionalitate eficienta, portanța elementelor de suport ne va prilejui in majoritatea cazurilor sa efectuam un astfel de proiect .Constructia de vegetatie si cea a terasei verzi intensive poate sa fie montata si efectuata din orisicare sistem de plante, ierburi anuale sau perene, tufe, arbuşti, copaci mari si foarte mari, insa si alte elemente. Este necesar insa sa nu omitem un set de reguli facute special pentru plantarea acestor terase (ancorare, fixare corecta pentru a fi aparate de presiunea vântului). Acest fel de vegetație trebuie sa fie foarte bine ingrijita, udata, fertilizata dupa cele mai noi cerinte si cu cel mai bun material plin, iar substratul ce are cerinte iesite din comun sa aiba o grosime tare sigura, cuprinsă in 9 cazuri din 10 între 30-150 cm, fapt ce va scoate din ecuatie problema des intalnita a circulației, cel putin cand vorbim de cea pietonala.

Optiunile complexe sunt avantajul nostru

Luand in calcul exclusiv terasele verzi, in cazul in care sunt extensive , varianta nu mai este la fel de simpla sau evidenta. Judecand logic, aceste acoperișuri de sistem ecologic ce sunt extensive nu au nevoie niciodata intretinere regulată pentru perioade mult mai extinse de timp, in varianta accesului cu optiunea câtorva vizite simple de probă în timpul unui an, care sa nu puna în pericol stabilitatea materialelor care compun structura functionala, hidroizolatia, termoizolatia sau alte caracteristici importante. Judecand astfel, cu acest model de terase verzi, este foarte necomplicat sa ne gandim ca putem deţine acces la nivel superior foarte usor, si ca acesta va fi asa cum speram.

Există, bineînţeles, in oricare caz in parte, in functie de ce doreste beneficiarul, metode mult mai complexe de instalare decat ne dam seama in mod normal, astfel de suprafete pe acoperișurile vii si normale,judecand dupa materialul pe care il prefera clientul, de sistemul de sedum ales – grosimea oricarui substrat in singular, sistemul de drenaj –, sistemul cu care montam, dar si alte condiții caracteristice. Sunt foarte multe elemente de bagat in seamaatunci cand incepi o astfel de lucrare, dar cel mai esenţial amanunt este sa ai cea mai de renume echipa de oameni cu o puternica baza teoretica de cunostinte care lucreaza fara oprire pentru oricare cumpărător in parte, dar mai ales cu materiale si in productie sigura si de mare incredere.


Optiuni planificate pentru oricine


In prima instanta,echipa de experti va monta sedum cu pardoseala tip deck pe ansamblurile gandite in prealabil, cu un procedeu de prindere care poate fi nescos in evidenta suficient de usor in cazul in care nu va doriti sa fie vizibi; acest lucru. Este necesar sa intelegeti ca in momentul cand aveti o astfel de terasa, este practic o oaza de liniste si relaxare.