Schele metalice - Edilrent.ro

f:id:scriudespre:20170321221258j:plain

Printre acelea care sunt accesorii ale schelelor metalice  care sunt comercializate de  firmele de profil din tara, se  pot enumera cuplele care sunt fixe si ortogonale   si in acelasi timp podinile metalice dar nu trebuie sa uitam si cuplele rotative.

 

Cuplele de tip fix ortogonal

 

Companiile ce activeaza in acest domeniu, le pot pune clientilor la dispozitie diverse cuple fixe ortogonale ce sunt de calitate buna si care se utilizeaza mai ales in domeniul acesta al constructiilor. Aceste cuple se numesc in mod popular de  muncitorii care lucreaza in acest domeniu al constructiilor,  „nuci” , fiind utilizte cu precadere in montajul facut in cazul  schelelor metalice.

Produsele pe care le au firmele din acest domeniu  sunt  acelea ce sunt  fabricate asa dupa cum a fost stabilit prin intermediul standardelor europene din acets motiv, ele pot sa asigure prinderea ce va fi  sigura si nu in ultimul rand, precisa. Astfel de cuple fixe ortogonale pot fi foarte  utile in cazul  fixarii barelor de schela care se poate face in unghi de circa 90 de grade, ambele elemente  utilizandu-se pentru tevi de schela ce au diametrul  de circa 48 de mm.

Produsele care sunt oferite de acesti specialisti sunt foarte rezistente, fiind considerate niste produse durabile in timp, de aceea  nu vor fi riscuri legate  de accidente, care pot sa apara la asamblarea incorecta care poate sa fie facute in cazul schelelor metalice.

Aceste cuple sunt executate din materiale  de buna calitate,  galvanizate din punct de vedere termic si avand o culoare argintie. Piesele din cadrul acestora au niste suruburi cu un diametrul de circa 14 mm si  deasemeni si cu  piulite ce au diametru de  22 de mm.

Aceste produsele pot fi comercializate la bucata, pretul lor in momentul in care se face achizitia este unul rentabil.

 

Podini de tip metalic

 

Specialistii care lucreaza din cadrul acestor firme de profil pun la dispozitie pentru  clienti niste podini metalice, care fac parte din cadrul  unor accesorii ale shelelor metalice ce sunt realizate prin intermediul prelucrarii si care sunt facute la cald, numai din tabla zincata, astfel incat sa se poata obtine o  rezistenta crescuta.

Acestea sunt niste componente de baza care fac parte dintre acele ale cadrelor schelelor metalice, putand  sa dea muncitorilor posibilitatea de desfasurare buna a tuturor activitatilor acestea fiind cunoscute ca si  suprafete de lucru. Cumparatorii acestor podini pot sa  opteze pentru utilizarea  podinilor metalice fixe sau  in cazul modelelor podinilor metalice care au prevazute trape, dupa cum sunt necesitatile lor.

Platforma de lucru , respectiv podina metalica o  suprafata antiderapanta care e prevazuta la capetele cu  anumite dispozitive speciale care sunt utilizate pentru a fixa cadrele verticale. C asa ne bucuram  de stabilitate atunci cand se lucreza pe astfel de platforme, muncitorii cunosc faptul ca in dotare au niste elemente de  siguranta care sunt folosite la acestea, cu precadere in partea de josa lor. www.edilrent.ro

Sunt foarte rezistente  fata de agentii corozivi si asta se datoreaza stratului de zinc fiind aplicat la cald, acesta avand proprietatea de oferire al conditii de lucru care sunt mai sigure si deasemeni mai  bune.

In privinta podinilor metalice care au trapa si care face parte  din accesoriile schelelor metalice , se poate spune cu certitudine ca sunt similare  podinilor standard,  diferenta dintre ele constand in faptul ca aceast trapa o sa fie prinsa de un anumit cadrul metalic, ce are cate doua balamale.