Hidroizolatii terase

f:id:scriudespre:20170215222225j:plain

Hidroizolatiile pe care le au terasele dar  nu numai acestea, pot sa fie executate prin folosirea pentru asta a unor  membrane bituminoase.

Hidroizolatia este o structură etanşă, dupa cum e si definitia ei,  continua dar si omogenă , ea  fiind cu preadere utilizata pentru a face protecţiw elementelor sau părţilor de construcţie impotriva  infiltraţiilor sau a exfiltraţiilor de apa, contra  umidităţii naturale a mediului ambiant.

Hidroizolat ori impermeabil este caracteristica ce o detin obiectele ce nu au fost  afectate cu precadere de apă, ce  pot sa reziste la infiltraţiile pe care le are apa în niste condiţii favorizante.

În privinta construcțiilor, toate structurile necesita niste hidroizolatii care trebuie sa fie de  buna calitate, astfel incat betonul din care se construiesc sa nu fie un material  impermeabil dar sa fie  un bun hidroizolat cu mare  usurinta dar sunt utilizati aditivi in scopul acesta.

 Sistemul convențional al hidroizolatiilor teraselor dar si cele pe care le au diverse constructii poate sa aiba la baza mai ales  membrane care sunt hidroizolatoare. Lucrul acesta înseamnă sa fie  aplicate  unul sau poate mai multe straturi care sa aiba  membranele constituite din  materiale cum sunt de  exemplu bitumul, sau poliuretanii, silicati, cat si din PVC sau din EPDM, ori  altele ce sunt similare lor si care acționează ca barieră ce se face între apă care se gaseste in respectivul mediu ambiant și structura pe care  fiecare clădire o are, in felul acesta împiedicând apa sa mai poata pătrunde.

 

Tehnologiile folosite in hidroizolatii

 

Cu multe deceniile din urma, s-au facut progrese tehnologice  în acest domeniu al construcțiilor si  în ceea ce  privesc  materialele ce se utilizeaza pentru hidroizolare, iar intre ele pot fi  incluse si sistemele specifice  hidroizolarii integrale cat  si  produsele care au un rol important ca hidroizolant ce sunt considerate a fi  mai avansate.

De regula tehnologia ce este nou aparuta în domeniul acesta  al membranelor detinute de catre  hidroizolatiile teraselor au la baza  utilizarea materialelor ce sunt polimerice ce sunt  extrem de aderente, in asa fel incat sa creeze niste bariere invizibile de jurul imprejur  si in exteriorul structurilor.

 

Hidroizolatiile pot sa fi executate in cazul construcţiilor ce sunt noi cat  şi pentru refacerea sau  renovarea izolatiilor pe care construcţiile le au cu precadere cele care sunt mai vechi. Astfel de lucrări pot sa fie  executate în anumite variante, avand in vedere specificul pe care fiecăre lucrare il are.  In privinta acelor construcţii ce sunt ceva mai noi, sunt utilizate  sisteme care au la  bază si membrane bituminoase, ele  fiind  în 3 si in cate 4 straturi, la acestea adaugandu-se  lucrările care sunt specifice termoizolaţiilor, insa si în cazul renovarilor ce sunt  facute teraselor vechi, dae si a celor mai folosite din aceste   sisteme ce sunt  necesare pentru hidroizolatii si pentru  care s-au utilizat si formate din cadrul  stratelor de membrană ca si al acelora ace au cate două straturi. www.Mincon.ro

Acele membrane bituminoase ce sunt aditivate, au inserţii facute din  fibre poliesterice ori din fibra de sticla, cu greutatea ce poate ajunge la  3, cel mult 6 kg/mp.

 

Toate detaliile ce  sunt necesare firesc celor care urmeaza sa faca executia cladirilor sau a teraselor pe care le au lucrarile de hidroizolatii, pot sa fie gasite in cadrul magazinelor si al firmele specializate  cat si online.