Impune pardoselii tale prestanta si un stil aparte prin utilizarea de parchet stejar

f:id:scriudespre:20170210175302j:plain

Parchetul din lemn masiv, atat de des utilizat in trecut, isi face incet dar sigur reaparitia in din ce in ce mai multe locuinte. Prototipul elegantei si stilului, acesta este in masura sa confere oricarei camere sau locuinte prestanta, beneficiind in acelasi timp de o durata mult mai lunga de viata comparativ cu alte optiuni in domeniul pardoselii. Piata de profil din tara noastra abunda in tipuri de parchet din lemn masiv. Majoritatea specialistilor din domeniu sunt de parere ca, utilizarea de parchet stejar reprezinta una din cele mai durabile si estetice variante.

Ce trebuie sa stim cand alegem parchetul de stejar?

Pardoseala din lemn de stejar reprezinta o optiune populara datorita aspectului sau inconfundabil si natural. Indiferent daca este montat in toata locuinta sau doar intr-o camera, parchetul stejar va oferi o eleganta specifica, fiind in acelasi timp considerat de multi o alegere calduroasa si primitoare.

Astfel de tip de parchet se poate gasi si pe www.forestaprod.ro. Deoarece exista atat de multe optiuni pe piata, trebuie avut in vedere atat tipul cat si compania ce va efecuta masuratorile, procesul propriu zis de productie, cat si montajul parchetului de stejar. Aceasta companie se bucura de o indelungata experienta in materie de productie si montaj de parchet din lemn masiv, venind in ajutorul proprietarilor si constructorilor cu diverse optiuni in vederea satisfacerii pana si a celor mai pretentioase nevoi.

Mai mult decat atat, specialistii companiei pot sa ofere consultanta si sfaturi de specialitate in materie de parchet masiv, usurand astfel alegerea tipului de parchet pentru necesitatea fiecaruia. In acelasi timp, poate sa ofere si sfaturi in legatura cu cele mai eficiente modalitati in materie de intretinere parchet stejar, crescand astfel durata lui de viata. O intretinere adecvata va duce la un parchet stejar mai luminos, aducand un plus de stil si eleganta caminului nostru pentru o lunga perioada.

Avantajele utilizarii de parchet stejar

Pe langa aspectul in masura sa confere un sentiment de eleganta si stil incaperii in care parchetul de stejar este montat, acesta beneficiaza si de alta serie de avantaje. Demn de mentionat este calitatea acestuia de a actiona ca un foarte bun izolant termic si fonic. Calitatea fono izolanta se va evidentia mai ales in cazul in care fiind montat la etaj, ne va feri de zgomotele produse la nivelele inferioare, oferind un plus de confort incaperii in care este prezent.

Calitatea de izolant termic este importanta indeosebi iarna, cand datorita acestuia se vor putea face economii la factura de incalzire. Nu trebuie uitat nici faptul ca parchetul de stejar are o durabilitate in timp superioara fata de alte tipuri de parchet din lemn masiv. Astfel de parchet se poate gasi si pe ForestaProd.ro.

Nu in ultimul rand trebuie mentionat ca beneficiaza de un mod usor de intretinere. Astfel, curatarea cu un mop usor umed este suficienta de cele mai multe ori. Aplicarea unei solutii de tip polish odata la cateva luni va reda stralucirea parchetului de stejar, crescandu-i in acelasi timp durata de viata.

Alegeti inteligent cand vine vorba de parchetul dumneavoastra. Alegeti parchet stejar de calitate la preturi avantajoase de pe Forestaprod.ro