Imprumut nebancar oferit de Concordiacapital

f:id:scriudespre:20170113212037j:plain

Una dintre caile eficiente prin care se poate obtine o suma de bani in mod rapid, insa in alt fel decat prin apelarea la diversi prieteni, este aceea reprezentata cu precadere de IFN-uri, prin suportul carora oricine poate lua legatura, pentru a se informa in legatura cu acele conditii prin care este posibil sa se acorde imprumuturi care vor fi niste imprumuturi nebancare. In multe dintre cazurilor, institutiile de acest gen pot sa ofere si daca tinem cont de alegerea clientului, acea posibilitate sa luam un card de cumparaturi prin intermediul acestuia.


Printre acele avantaje pe care le au imprumuturile nebancare pot sa fie numarate cele de a lua decizia privind apelarea la acesta si pot sa fie mentionate incluisv dobanda cat si rata care sunt de regula fixe.


Un alt motiv de care putem sa amintim din randul celor ce fac astfel de imprumuturi sa fie populare in tara este acel care e reprezentat in primul rand de faptul ca atunci camd se face creditarea, nu sunt luati in seama factori in acel moment in care este acordat imprumutul, acesta fiind oferit cu destul de multa usurinta.


Singurele conditii care trebuie sa fie respectate pentru a primi un imprumut sunt acelea care sunt legate de varsta ce e obligatoriu sa fie cuprinsa undeva intre 21 si 65 de ani, de venituri cat mai stabile, in asa fel incat acesta sa fie cu certitudine in capacitate de restituire al banilor care sunt imprumutati si in acelasi timp prezentarea unui act de identitate.


In mod normal nu este nevoie sa mergem la sediul lor, asta deoarece mare parte dintre ei au un program flexibil, iar asta le permite sa dezvolte servicii de asistenta acasa la clienti, iar pe unii dintre ai chiar pe parcursul unei zile lucratoare.


In afara de asta, trebuie mentionat faptul ca toate companiile ce sunt de tipul acesta, pot acorda la orice client niste imprumuturi bancare dupa maxim 24 de ore de la momentul in care a fost solicitat si beneficiaza de politica extrem de transparenta, ce asigura clientul ca este la curent la orice moment cu acele date pe care le are atat rata cat si dobanda creditului, insa si legat de conditiile prin care se incheie respectivul contract.


In mod normal, nu are importanta daca un client are restante inregistrate la Biroul de Credite sau este trecut intr-o evidenta privind rau platnicii si datornicii. Sunt destul de rare cazurile in care IFN-urile verifica astfel de detalii existand sanse de obtinere a imprumutului nebancar, asigurandu-se de aceste lucruri doar in cazul in care se solicita sume mari sau cand acestea descopera niste conditii diferite care pot genera un risc cu privire la neplata imprumutului.


Unele din institutiile cele mai cunoscute care pot oferii imprumuturi nebancare in Romania sunt urmatoarele: Provident, dar si Rocredit sau Cetelem, insa cunoscute sunt si Forza Rossa, iCredit si Viva Credit sau Patria Credit. www.Concordiacapital.ro


Fiecare din ele se bucura de istorie care e cat mai lunga in piata de imprumuturi nebancare nationale si o parte dintre ele pot sa se incadreze in randul francizelor care apartin entitatilor internationale. Orice institutie de felul acesta, aduce un bagaj propriu al avantajelor si dezavantajelor, care se muleaza pe anumite situatii, astfel incat e recomandata studierea acelor oferte care le sunt puse la dispozitie de catre IFN-uri.