Parchet stratificat Bilavio.ro potrivit oricarei incaperi!

f:id:scriudespre:20161006175746j:plain

Parchetul stratificat este disponibil in varianta dublu si triplustratificat, oferind caldura si luminozitate oricarei incaperi. Alaturi de Bilavio.ro acest parchet este oferit la reduceri de pret pana la final de sezon, astfel incat odata cu inceperea scolii si cu bucuria pe care toti o simtim in suflete, chiar si melancolie, dorim sa va intampinam cu cele mai bune oferte de pe piata muncii.


Fiecare locuinta, indiferent daca ne referim la constructii de case noi sau locuinte gata realizate, unde parchetul necesita schimbare, noi va punem la dispozitie parchet stratificat corect executat. Parchetul de acest tip este compatibil cu sistemele de incalzire sub pardoseala, fiind extrem de rezistent la trafic intens si estetic. Bilavio realizeaza adevarate capodopere utilizand lemn de cea mai buna calitate, echipa noastra de lucratori folosind masinarii moderne si produse de tratare a lemnului adecvate.


Alege parchet stratificat de calitate, iar economiile vor veni curand!


Spre deosebire de parchetul masiv, parchetul stratificat ofera o mai mare siguranta in timp, doar in cazul in care adezivul este folosit corespunzator, de aceea aveti nevoie de o echipa specializata pentru a va asigura mult timp de acum inainte rezistenta parchetului la trafic, umezeala, utilizare intensa etc.


De cele mai multe ori parchetul stratificat se comanda finisat, astfel nu mai necesita nicio operatie in plus, decat montajul. Firma noastra a realizat pana in momentul de fata zeci de astfel de montaje, de aceea puteti sa fiti linstiti ca lucrarea dumneavoastra comandata acum va fi corect obtinuta si asamblata in cel mai scurt timp.

Acest parchet este unul modern, usor de curatat si intretinut. De cele mai multe ori parchetul stratificat este compus din trei straturi de lemn: stratul superior, cel de contact si cel de uzura. Toate aceste trei straturi sunt importante, deoarece unul daca se dezlipeste sau deterioreaza, intreaga lucrare are de suferit.


Ati alege parchet stratificat dupa ce ati aflat toate beneficiile sale?


Bilavio.ro va propune parchet stratificat la preturi exceptionale, reduse in aceasta toamna. Daca am reusit sa va convingem, tot ce trebuie sa faceti este sa ne apelati la unul dintre numerele de telefon afisate pe site: +40(0)757 073 957 sau +40(0)746 334 708. Echipa noastra va sustine alegerile dumneavoastra si va realiza parchetul in cele mai bune conditii tinand cont de termenii de executie specficati in contract. Reparam pardoseli si le montam rapid alaturi de o echipa specializata in acets domeniu.


Intretinerea acestui tip de parchet este simpla si nu cauzeaza probleme este cu siguranta alegerea cea mai buna in acest moment. Parchetul trebuie aspirat doar cu permi moi pentru a nu-l zgaria sau deteriora, in rest nu trebuie sa va faceti nicio grija.

Rezistenta pordusului este data chiar de aceasta stratificare, asadar va indeamnam sa alegeti ceva diferit, insa garantat cu o rezistenta in timp mult mai mare fata de parchetul din lemn masiv obisnuit. Parchetul stratificat are in compozitia sa lemn de rasinoase, de aceea si grosimea lui aparte, insa in timp caldura si siguranta pe care o ofera va vor recupera banii, garantat!