Popi metalici noi pentru constructii trainice

f:id:scriudespre:20160530180713j:plain

Compania noastra Edilrent, a reusit deja sa isi facu un renume prin propunerea celor mai buni popi metalici noi. Si la momentul actual se ocupa cu importarea, vinderea si inchirierea acestor produse necesare la sustinerea si turnarea placilor de beton. Firma care face parte din acest domeniu neaparat inaintea inceprii lucrarilor trebuie sa determine de ce echipamente se va avea nevoie. Dar daca firma neglijeaza acest lucru, atunci constructia risca sa cedeze, ceea ce nu vrem sa se intample. Iar alegrea unor popi metalici noi trebuie sa fie condusa dupa un ansamblu de caracteristici a unor produse calitative.

Alegerea popilor metalici noi calitativi

Acesti popi metalici noi se diferentiaza prin grosimea tablei din care este confectionat si desigur si prin lungimea popului, care variaza atunci cand popul este strans sau extins. Dar daca in constructie se folosesc popi nu chiar noi, trebuie sa se atraga o mare atentie asupra vechimi lor si a gradului de uzura. Si filetul trebuie sa fie verificat cu mare atentie.

Cand se toarna o placa de beton cu o grosime de aproximativ 15 centimetri niste popi de trei metri nu se pot foosi fiind extinsi l alungimea lor maxima, pentru ca nu vor rezista si se vor curba, astfel  va fi necesara achizitionarea unor alti popi. Si aceasta greseala poate ruina inceputul constructiei. Deoarece multe companii tind sa economiseasca pe materialele necesare constructiei, iar mai apoi economia lor se ruineaza prin achiztionarea unor produse noi din nou si din nou.

Idei realizate prin popi metalici noi de la firma noastra

Edilrent mereu tinde sa ifere cela mi bune solutii pentru constructorii din Romania. Astfel compania noastra metreu sta la dispozitia clientilor cu o gama divers de produse, inclusiv popi metalici noi care vor realiza orice vis. Produse care sunt destinate unor lucrari calitative cu preturi corecte care nu vor gauri nici-un buzunar, lucrari viitoare care vor fi corespunzatoare standardelor actuale de siguranta. Deoarece compoania noastra isi pune ca scop sa dobandeasca increderea clientilor sai si sa lege relatii armonioase.

Popi metalici noi care corespund necesitatilor dvs.

Clientii noastri beneficiaza de o gama larga de popi metalici noi, ei pot alege popi galvanizati, sau cei ce rezista bine la intremperii sau inca si la rugina. Cunoastem ca daca oferim produse de calitate atunci garantam si o rezistenta de lunga durata a constructiilor dvs. Placile de beton vor fi turnate la un nivel inalt, pentru a asigura o construire corecta si sigura a blocurilor, a caselor, a altor constructii civile sau chiar industriale. Iar siguranta este determinata de  grosimea metlului din care este confectionat, iar un pop sigur si calitativ are o grosime a metalului de cel putin 2.5 milimetri.

Pentru a beneficia de aceste produse calitative, cientii ne pot contacta la numarul de telefon – 0742 484544, sau ne scrieti pe e-mail la adresa – edilrent_sibiu@yahoo.com, iar daca doriti o intalnire atunci firma noastra se afla pe str.Ecaterina Teodoroiu, Nr.53, Sibiu. Iar depozitul nostru se afla pe Str. Galileo Galilei, Nr. 1/3, Sibiu.