Culori pentru pictura

f:id:scriudespre:20160525162615j:plain

Pe piata specializata a culorilor pentru pictura se gasesc si seturi ce au  sevalet dar si culori in ulei.

Tipurile acestea de seturi reprezinta de fapt  un set ce e considerat ideal si care e folosit pentru a se putea face cu el  introducerea incepatorilor in lumea aceasta a picturilor un ulei, setul putand fi gasit la un pret suficient  de atractiv in piata produselor de acest fel.

Utilizand setul, pictorii pot avea  tot ce le trebuie, astfel incat sa poata  crea si  expune intotdeauna lucrarile lor de arta.

Setul in discutie  acum, are in componenta lui 40 de piese intre care se regaseste un sevalet de masa ce poate sa fie utilizat in scopul de a  expune imediat dupa ce s-a terminat de creat lucrarea. Inaltimea maxima a unei panze si a acestui carton  panzat e de aproximativ 30 cm iar greutatea lui ajunge pana la circa 0,3 Kg.

Pachetul contine:

  • 12×12 ml tuburi de culori in ulei ;
  • 7 pensule facute din fir natural si care au diferite dimensiuni;
  • mici suporturi ce, imediat dupa ce au fost pictate, pot sa fie facute cadou ori se pot schimba intre artisti;
  • 3 cartoane panzate ce au dimensiunea de circa 13cm x 18cm;
  • o paleta de plastic ce este necesara la mixarea culorilor;
  • 4 creioane pentru schite care sunt necesare la desenele initiale.

Se gaseste in magazinele specializate si acuarela ce poate sa ofere culori de o  înalta performanta la un  pret economic, utilizandu-se pentru cele 37 de culori din gama.

Gama completa e bogata in culori si are putere de acoperire si niste proprietati excelente de lucru. Toate culorile pot sa fie folosite in scopul obtinerii lavabilelor cat mai frumoase si in acelasi timp, delicate.

Pictorii amatori cat si elevii e posibil sa isi doreasca sa descoperea aceste taine ale picturii cu acuarele, utilizand un astfel de set, ce poate sa le dea niste culori stralucitoare, ce vor fi deosebite si nu in ultimul rand, la preturi economice.

In acelasi timp, lucrul acesta se poate realiza si substituindu-se cativa dintre pigmentii cei mai scumpi, folosindu-se alte alternative care sa fie mult mai ieftine și care au ca si marcaj  cuvantul -nuanță. Specialistii recomanda utilizarea lor impreuna cu  pensulele ce fac parte din setul care a fost descris mai sus si a unei  game de hartie care e necesar pentru  obtinerea unui efect maxim.

Culorile de ulei ce fac parte din aceasta gama sunt de top intre alte produse similare de pe piata.

 

Vopselele profesionale

Gama  vopselelor profesionale care sunt utilizate pentru pictura, au durabilitate si in acelasi timp  permanenta in timp. Acestea sunt produse care au fost fabricate din materii prime deosebite si de cea mai buna calitate , utilizand pigmentii cei mai buni, fara sa conteze costul lor, asta deoarece asigurarea perfectiunea absoluta chiar si artistilor pretentiosi.

Gama de vopsele profesionale este disponibila chiar si pana la  83 de culori, acestea fiind impartite in 6 grupe de pret, majoritatea putand fi incadrate in grupa unu de pret.

Detalii pe ProfiArt.ro.