Despre tapetul lavabil si montarea lui rapida

f:id:scriudespre:20160520154551j:plain

Tapetul lavabil este dupa cum s-ar spune "la moda" acum, adica foarte multe persoane il prefera in locuinta lor. Montarea acestuia ar trebui sa fie efectuata de catre profesionisti in domeniu, de aceea un sfat util este sa apelati la Decolandia pentru a gasi un tapet lavabil corespunzator.

Cu expertii in domeniu nu veti da gres cu un tapet lavabil

Un tapet lavabil nu este neaparat greu de montat, insa cert este ca daca veti avea pe cineva specializat in domeniu care sa o faca lucrurile vor fi mai simple si mai rapide deopotriva, la fel cum vor fi si mai eficiente. Sunt multe tipuri de pereti pe care se va putea monta un tapet lavabil, asadar trebuie sa aveti in vedere si acest aspect candil veti achizitiona.

Exista cateva aspecte foarte clare care trebuie urmate cu exactitate cat mai mare pentru ca si un tapet lavabil sa fie de fapt corect montat si sa nu fi risipit banii fara motiv in cele din urma.

Cum trebuie sa fie suprafata pe care se va monta un tapet lavabil

Un prim aspect in aplicarea unui tapet lavabil va fi suprafata pe care el se va aplica, dupa cum am mentionat si anterior. Aceasta trebuie sa fie in primul rand totodata cat mai neteda. Ea trebuie sa fie si uscata, trebuie sa fie curata. In caz contrar, aplicarea de tapet lavabil nu va iesi deloc cum va doriti si se prea poate sa aveti probleme ulterior.

Daca acesta se va aplica de exemplu peste faianta, va fi nevie ca si rosturile sa fie umplute mai intai, astfel incat suprafata sa fie cat mai neteda.

Trebuie sa se indeparteze reziduuri si deopotriva urme de vopsea sau de tapet ramase pe suprafata, trebuie sa se taie fasiile cu o foarfeca si tapetul trebuie aplicat in mod corespunzator si cat mai rapid dupa aplicarea adezivului.

Un tapet lavabil este mai rezistent la apa decat altele, iar in egala masura mai putem mentiona si faptul ca un astfel de tapet este rezistent si la pete. Daca insa se va intampla sa existe anumite pete de exemplu, acestea se pot indeparta cu usurinta cu ajutorul unei carpe umede de pilda.

Totodata, tapetul lavabil poate fi si el de mai multe tipuri, de exemplu poate fi unul semi-lavabil, unul lavabil, super-lavabil, cu diverse texturi. Un astfel de tapet va lasa si peretele sa respire, deci va reduce si riscul de mucegai si acesta va ramane stabil ca si dimensiune si dupa aplicare, adica nu se va intinde de exemplu sau nu se va strange.

Nu in ultimul rand putem mentiona despre un tapet lavabil de calitate superioara si faptul ca acesta este usor de demontat, deci il puteti schimba cu usurinta oricand veti dori. Nu ezitati sa alegeti decoruri deosebite pentru locuinta dvs. sau pentru un alt spatiu, indiferent de designul deja existent. Cu un tapet lavabil de calitate superioara veti avea multe de castigat in cele din urma.