Hidroizolatii Constanta cu Paunyx Construct

f:id:scriudespre:20160513182408j:plain


Ca sa nu avem probleme cu infiltratiile apei fie in pardoseli fie in pereti atat la bai cat si la bucatarie, trebuie ca aceste incaperi sa dispuna de hidroizolatie facuta in mod eficient si care sa poata cu succes sa impiedice accidentele de orice fel ce pot sa duca atat la deteriorarea unor finisaje din incaperile afectate cat si la cele adiacente lor.


Pe langa problemele care sunt vizibile atunci cand nu aveem hidroizolatii bune, exfolierea tencuielilor ca si a exfolierea vopselei de pe pereti sau de pe tavane, ori deteriorarea in mod evident a finisajelor de pardoseala, asta pentru ca apa odata infiltrata poate sa aiba ca efect inclusiv si corodarea armaturilor ce sunt din plansee, a grinzilor sau a stalpilor.


Specailistii in hidroizolatii in Constanta ca si altii din tara, recomanda sa se acorde o atentie specaila modului cum sunt efectuate hidroizolatiile bailor si ale bucatariilor, asta deoarece orice fel de interventie ulterioara duce la distrugerea finisajelor pardoselii si al peretelui, ceea ce duce la schimbarea integrala a lor sau cel putin al efectuarii unor carpeli atunci cand evorba de interventii mai restranse.

Evaluarea situatiei hidroizolatiei

Hidroizolarea in cazul bailor si al bucatariilor, conform experitilor in hidroizolatii Constanta nu e o problema prea complicata, insa are o anume complexitate ce se datoreaza faptului ca este nevoie sa se tina cont de diverse elemente ce pot la un moment dat sa influenteze comportamentul pe care il are hidroizolatia.

Printr-o evaluare facuta in mod corect, o sa poata expertii sa stabileasca tipul structurii cladiriilor, deasemeni tipul de planseu precum si modul in care au fost amplasate instalatiile aferente apei calda si a canalizarii precum si finisajul care a fost ales in cazul pardoselii si al peretilor ca si modul de dispunere al instalatiilor in interiorul peretilor si tipul zidarie ca si grosimea pe care acesta o are.

Pentru a exemplifica cele de mai sus, se poate alege o incapere de baie care e situata intr-o constructie facuta din zidarie si care are un planseu facut din beton armat, inclusiv cu perete exterior si deasemeni cu instalatiile ce au fost ingropate in pereti , acesta fiind cazul care este de regula cel mai utilizat insa nu neaparat si cel mai bun.


Instalatiile sunt in acest caz situate pe un singur perete si camera de baie are numai o cabina de dus, un lavoar, un wc si bideu, toate acestea fiind amplasate in mod convenabil pe un singur perete cu toate celelalte instalatii.

Trasarea si montarea instalatiilor

Daca se presupune ca peretii precum si planseele sunt realizate corect si ca s-a ajuns intr-o faza in care trebuie trasate si montate instalatiile care sunt cele de apa calda, de apa rece, cele electrice precum si canalizarea, trebuie precizat ca astfel de instalatii care sunt ingropate in perete nu sunt deloc solutia cea mai fericita insa sunt utilizate pe o scara larga la marea majoritate a constructiilor. In marea majoritate a cazurilor se "sapa" practic in pereti niste santuri astfel incat tevile de apa si cablurile electrice sa fie ulterior incarcate cu tencuiala.