Carucioare cu landou

f:id:scriudespre:20160427234616j:plain

Magazinul Mamicilor specializat in produse pentru copii, cu precadere in carucioare de copii, ofera clientilor o gama variata din aceste produse, intre care se numara si: carucioarele de tip Premium, cele pentru gemeni si tripleti, accesoriile aferente carucioarelor de copii, carucioare cu cos auto de tip 2 in 1, carucioare de copii ce au cos auto precum si landou 3 in 1, carucioare cu landou, carucioare pentru nou nascuti, carucioare transformabile, carucioare de tip sport cu pliere de tip umbrela si altele.

In magazinele online cu articole pentru cei mici, produsele pot fi alese dupa care ajung la clienti acasa in cel mai scurt timp, indiferent daca acestea sunt din Timisoara, Constanta, Bucuresti sau Satu Mare.

 

Caracateristicile carucioarelor cu landou

Pentru parintii ce isi doresc sa aiba un carucior cat mai deosebit pe care sa-l foloseasca pentru propriul bebelus, sunt companii care  vin mereu cu propuneri deosebite cum ar fi caruciore pliabile automatizate de tip -  4 moms. Aceste carucioare sunt singurele din lume ce se pot plia si pot sa se extinda singure, ele fiind complet automate, toate aceste proceduri putand fi facute printr-o apasare a unui buton. Caruciorul de acest tip poate sa aiba atasat un landoul utilizabil pentru nou-nascuti, aceasta fiind o operatiune care este una extrem de simpla si care se poate realiza folosindu-se un adaptor.

 

Caracteristicile pe care le are un  landou sunt:

- o copertina care este detasabila;

- o husa utilizata pentru picioare care este usor detasabila avand un fermoar practic dar si un scai;

- landoul poate sa aiba si o salteluta extrem de comoda care este confectionata din materiale care sunt intotdeauna de o foarte buna calitate;

- caruciorul este unul usor de montat si la fel de usor de transportat.

 

Caruciorul cu landou se poate plia tridimensional, adica pe toate planurile, in acest fel devenind si mai compact, nu numai plat sau doar mai ingust, asa cum sunt modelele ce se pot plia unidimensional.

Aceasta nu este insa singura inovatie ce este adusa acestui tip de carucior. El are si un sistem electromecanic ce poate sa asigure transportul si faptul ca nu are  nevoie de nici o alimentare cu electricitate, asta pentru ca energia care este necesara pentru a se misca este produsa de  generatoare electrice care sunt incorporate in rotile ce se afla in spatele caruciorului.  Mai mult, in timp ce il plimbam plimbam pe copilas, caruciorul poate sa ajute parintii prin incarcarea telefonului mobil.

Acest tip inovator de carucior cu landou include si un set de lumini pentru pozitie, asta deaorece s-a dorit sa se faca un pas si in directia evitarii accidentelor si a cresterii vizibilitatii in timpul transportului.

In cazul in care pe timpul plimbarii se lasa intunericul, aceste lumini se aprind automat, ele fiind situate sub carucior pentru a facilita o buna vizibilitate a drumului si pentru a fi vazut de ceilalti participanti la trafic.

Sistemul de iluminat este pe baza de led-uri, iar asta inseamna un consum extrem de redus precum si o fiabilitate care ajunge la aproximativ 100.000 ore, respectiv peste 11 ani in care pot sa functioneze in mod continuu.