Imobile Chisinau

f:id:scriudespre:20160405162208j:plain

Redacţia publicatiilor îşi rezervă inclusiv dreptul de refuz al publicarii anunţurilor inclusiv a celor pentru imobilele din Chisinau, fără alte explicatii privind cauzele pe care le are refuzul, si de asemenea poate să modifice atat condiţiile cat şi regulile privind publicarea anunţurilor, fără anunţuri preventive facute proprietarului şi fara a detalia cauzele modificărilor.

Intreaga responsabilitate pentru conţinutul pe care-l are informaţia publicata o are clientul, adica cel care a depus solicitarea privind publicarea informaţiei. Unii clienţi pot sa dea dovadă chiar si de incorectitudine, contactând direct clientii. Acestea sunt rugati de catre specialistii agentiilor imobiliare , sa fie prudenţi.

Redacţia recomandă tuturor vizitatorilor site-ului, ca pe timpul accesării acestor anunţuri pentru imobilele din Chisinau si nu ai de aici, să ceară furnizorilor site-ului de imobiliare sa-si prezinte licenţa, aceasta permitandu-le sa-si certifice activitatea în domeniul concret.

Gratuit pot sa se primeasca unele anunţuri de la persoanele ce nu au ca si scop al anuntului să asigure o sursă in mod constant de venit, atât pentru ele cât şi pentru alte persoane.

 

 

Anunturi care nu se publică

 

 

Respectand legislaţia din Republica Moldova , firmele de specialitate privind imobilele din Chisinau dar si de alt gen , nu sunt admise pentru publicare anumite anunţuri cum ar fi :

  • anunţurile despre vânzarea sau cumpărarea premiilor Republicii Moldova,
  • anunturile care inclusid publicarea de documente personale, dar şi fişele însoţitoare ale acestora,
  • certificatele de privatizare, ale apartamentelor de stat, ale otrăvurilor si drogurilor, ale organelor umane precum si pentru toate tipurile de arme ca şi alte mijloace active de protecţie

 

Plasarea anunţurilor

 

Un anunţ de acest tip poate sa conţina pana la 1500 simboluri si deasemeni 15 imagini şi daca se doreste chiar si un videoclip. In mod gratuit se poate plasa un anunţ in fiecare zi si în fiecare rubrică intr-un intervat de 90 zile consecutive , indiferent de ediţia in care se publica. Plasarea celui de-al doilea anunt precum şi pentru mai multe anunţuri facuta în aceeaşi rubrică seva tarifa conform prevedirilor pentionate pe site-ul sau publicatia de specialitate.

 

Exista si functioneaza de regula in aceste publicatii si un serviciul de ridicare al anunţului. Astfel, se poate ridica in mod gratuit un anunţ intr-un interval de 24 ore, sau se ridica anunţul in cadrul rubricii. Serviciul de ridicare automată pentru anunț se va presta numai contra plată. Ridicarea automată ce se poate face unui anunt este si ea tarifata conform conditiilor prevazute pe site-urile si publicatiile de profil.

 

Clientii care doresc sa fie evidentiat anuntul si au aceasta posibilitate in cazul marii majoritati a publicatiilor, atat timp cat anuntul este activ. In momentul activarii serviciului, anunțul se va evidenția printr-un titlu amplasat pe un fundal roșu, se se va ridică în capul listei de pe pagina principală a site-ului.

 

Desigur, acest serviciu se poate face contra cost, conform reglulilor site-ului de anunturi. Costul unui astfel de serviciu poate fi achitat prin diferite modalitati, inclusiv prin retragerea sumei din contul clientului, modalitatea de plata aleasa fiind mentionata de catre solicitant.