Gradinita sector 3 – regatul piticilor

f:id:scriudespre:20160405160720j:plain

Gradinita este un mediu educative unde copiiinvata o multime de lucruri care le vor fi de folos in viitorul fie mai apropriat fie mai indepartat. Gradinita sector 3 va ofera toate cele necesare copilului dumneavoastra astfel incat acesta sa se dezvolte intr-un mediu educativ, sa deprinda lucruri noi dar in acelasi timp si sa-si petreaca timpul intr-un mod util in compania altor copii de aceiasi varsta.

Gradinita este un avantaj atat pentru dumneavoastra ca parinte cat si pentru copil. Dumneavoastra veti putea sa va realizati sarcinile si chiar sa megeti la servicu, iar copilul va fi supravegeat de persoane acreditate astfel incat timpul petrecut la gradinita sectro 3 sa fie unul productiv.

Ce ofera gradinita?

Gradinita sector 3 ereprezinta un mediu educativ unde copilul dumneavoastra va deprinde aptitudini care ii vor folosi pentru viitor atunci cand acesta va fi la scoala primara. Aptitudinile se concretizeaza in activitati cum sunt scrisul si cititul,recunoasterea literelor.

Deopotriva, tot la gradinita, copilul este probabil sa tina pentru prima data creionul in mana si prin urmare sa invete si sa deseneze. Tot aici, la gradinita sector 3 acesta va face diferite activitati sub forma de jocuri din care va invata multe lucruri utile.

Se mai poate spune ca la gradinita, copii mai invata si cum sa se comporte, cum sa vorbeascain mod corect dar si multe valori pentru viata. Printre aceste valori se pot enumera sinceritatea, buna-credinta, bunatatea, ajutorarea celorlalte persoane.

Avantajele mersului la gradinita

Gradinita sector 3 mai ofera posibilitatea ca copii sa invete sa interactioneze intre ei. Prin urmare acest aspect le va fi de folos pentru ca in viitor acestia sa poata sa se integreze foarte usor in societate, lucru care este dovedit in mod stiintific.

Din alt punct de vedere, la gradinita copii vor lega primele prietenii, prietenii care este posibil sa dureze toata viata. Deopotriva, ei vor invata cum sa interactioneze cu ceilalti, cum sa se comporte, dar si cum sa fie rabdatori si sa se ajute reciproc, toate acestea prin intermediul jocurilor si a altor activitati la fel de productive.

Fiind la gradinita, copii se vor obisnui cu sistemul de invatamant si prin urmare se va face trecerea de la acest mediu la mediul scolar intr-o maniera mult mai usoara, mediu care este mult mai formal.

Ce ofera gradinita Just4kids?

Gradinita Just4kids, gradinita sector 3  ofera posibilitatea copilului dumneavoastra sa se joace impreuna cu alti copii dar in acelasi timp sa si invete lucruri folositoare. Prin urmare, timpul petrecut in gradinita noastra de catre copil va fi unul exploatat la maxim cat si unul productiv. Din alta perspectiva, dumneavoastra veti dispune de mai mult timp pe care sa-l acordati activitatilor cotidiene.

Gradinita sector 3 dispune de cadre didactice acreditate care au o experienta vasta in a interactiona cu copii, astfel incat acesti prihindei sa se simta la noi ca acasa.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul nostru: www.just4kids.ro, precum si nu eitati sa ne contactati, totul pentru a-i oferi copilului cea mai buna educatie.