Pixuri personalizate pentru zilele stresante la birou

f:id:scriudespre:20160323210317j:plain

Atunci cand ne desfasuram activitatile zilnice, tindem sa nu dam mare importanta lucrurilor marunte de care ne folosim. Fie ca suntem inca elevi sau am terminat deja studiile de o perioada buna de timp si avem un serviciu stabil, fiecare dintre noi avem in permanenta un instrument de scris. O cale simpla de a ne ridica moralul intr-o zi in care starea de spirit nu este cea mai potrivita, este sa achizitionam un pix personalizat.

Evolutia instrumentelor de scris

Inca din cele mai vechi perioade, stramosii nostri utilizau diverse modalitati pentru a insemna pe diferite materiale. De la oamenii pesterilor care gravau in piatra s-a ajuns prin anul 500 la utilizarea penelor. Cele mai utilizate erau cele de lebada sau gasca, deoarece datorita grosimii acestora cerneala se pastra mai mult timp.

In functie de pozitia geografica, instrumentele de scris difereau. De exemplu egiptenii foloseau trestie si papura ascutita, pe cand chinezii utilizau pensule create din par de soareci sau camile.  Cu timpul acestea au evoluat, iar in zilele noastre oamenii utilizeaza stiloul sau pixul.

De ce pixuri personalizate

Desi multe persoane ar putea considera inutil un astfel de instrument, specialistii au demonstrat ca din punct de vedere psihologic, daca ne inconjuram de obiecte simple create special dupa bunul nostru plac, randamentul nostru va fi mai ridicat. Daca optam pentru un  pix personalizat putem avea placuta surpriza ca locul de munca sau cel de studiu sa ne confere o stare mult mai buna de spirit si energie sporita.

De asemenea aceste instrumente ne pot fi folositoare atunci cand dorim sa pornim o campanie. Pentru a ne putea transmite mesajul trebuie sa oferim persoanelor ceva practic pe care-l pot utiliza zilnic. Astfel optarea pentru pixuri personalizate este o idee excelenta, intrucat sloganul nostru va fi prezent in vietile oamenilor o perioada destul de mare de timp.

Alegerea pixurilor personalizate

Atunci cand dorim sa achizitionam un astfel de bun, putem  alege un pix deja personalizat, sau sa apelam la un magazin de specialitate si sa ne cream exact modelul dorit. Avem de ales dintre diferite marimi si forme, dar si culori sau mesaje inscriptionate. De exemplu pe site-ul www.dalimpromo.ro gasim o multime de produse la preturi rezonabile. In functie de materialul din care instrumentul de scris este constituit, suma de bani ce trebuie scoasa din buzunar difera.

Cu totii dorim ca atunci cand ne punem la birou sa ne ocupam de anumite dosare atmosfera sa fie cat mai linistitoare. Putem foarte usor sa ne ridicam moralul prin achizitionarea unor produse concepute pe placul nostru. Pixurile personalizate sunt o modalitate foarte ieftina de a crea un bun ce ne reprezinta.