Carucioare copii- ajutorul de nadejde al parintilor, cel mai bun prieten al micutilor

f:id:scriudespre:20160304192100j:plain

Inca de cand se nasc, parintii isi doresc sa le ofere micutilor tot ce este mai bun, isi doresc ca acestia sa creasca fara griji, inconjurati de confort si afectiune. Toti parintii se confrunta cu diferite alegeri de la venirea pe lume a copilasilor si pana acestia cresc si se pot descurca singuri. Aceste alegeri variaza, incepand de la hrana care trebuie administrata pentru a-i asigura o crestere fara griji, cu hainutele care trebuie cumparate si pana la cea mai dificila alegere dintre toate( sau cel putin asa sustin majoritatea parintilor in zilele de astazi), alegerea de carucioare copii.


Cum trebuie alese carucioarele copii?


Carucioarele sunt create in mod diferit, fiecare avand cate ceva specific, lucru care face alegerea parintilor si mai dificila. Atunci cand vine vremea pentru achizitionarea unor carucioare copii ¸parintii trebuie sa aiba in vedere anumite criterii dupa care sa se ghideze.


Printre aceste criterii se numara: rezistenta oferita de carucior, cat si nivelul de confort pe care caruciorul in asigura micutului. Materialele din care aceste carucioare copii sunt confectionate reprezinta un aspect pe care parintii trebuie sa il aiba in vedere, deoarece micutii au pielea sensibila in general. De asemenea, este recomandata achizitionarea unor carucioare copii usor de manevrat si care se pliaza si se rabateaza cu usurinta, acest lucru fiind foarte util mamicilor.


Care sunt tipurile de carucioare copii?


In zilele noastre, exista o gama variata de carucioare copii din care parintii il pot alege pe cel potrivit pentr micutii lor. In aceasta gama includem carucioare clasice, carucioare 3 in 1, carucioare 2 in 1, carucioare tip umbrela, carucioare tip jogging, carucioare pentru tripleti sau pentru gemeni.


Carucioare copii clasice sunt ideale pentru noi-nascuti, deoarece sunt foarte spatioase, au rotile mari, insa au ca dezavantaj greutatea mare, care le face greu de transportat.
Carucioarele copii 3 in 1 sunt un sistem complet de calatorie, fiind formate din caruciorul propriu-zis, landou si scoica pentru masina. Aceste carucioare reprezinta o investitie de lunga durata, putand fi folosite de la nastere si pana la 3 ani.


Carucioare copii 2 in 1 pot fi folosite pe o perioada lunga de timp si sunt formate din caruciorul propriu-zis si scaun auto sau landou. Sunt usor de pliat, usor de manevrat, fiind o alegere foarte buna.


Carucioarele de tip umbrela sunt ideale pentru plimbarile prin parc, prin oras, iar carucioarele de tip jogging permit impingerea lor in timpul alegarii.
Carucioarele pentru tripleti sau gemeni le ofera parintilor oportunitatea de a-si plimba micutii impreuna.


Este recomandata alegerea unor carucioare copii care sa indeplineasca toate conditiile necesare pentru confortul si siguranta micutilor. Pe site-ul nostru www.magazinul-mamicilor.ro veti descoperi o gama variata de carucioare de calitate superioara, cu diferite culori si modele, de unde puteti sa il alegeti pe cel potrivit pentru micutul dumneavoastra. Preturile sunt accesibile, iar timpul de livrare al carucioarelor este foarte scurt, asadar nu veti fi dezamagit daca veti apela la serviciile noastre.