Parchet bambus de la Decolandia

f:id:scriudespre:20160215213136j:plain

Parchetul de bambus este unul din tipurile de parchet care se gasesc in case si birouri.
Specialistii indeamna clientii sa le consulte ofertele pentru parchet din bambus accesand paginile firmelor de specialitate , intre acestea numarandu-se si www.decolandia.ro .

Calitatea produselor comercializate de firmele de specialitate este o calitate certificata de institutiilece sunt abilitate in acest sens si care poate sa fie dovedita accesand sectiunile de certificari de pe site-urile lor.

Avantajele parchetului din bambus

Rezistenta si durabilitatea sunt considerate a fi punctele forte ale tipului acesta de parchet.

Fibrele de bambus sunt considerate a fi mai rezistente la tensiuni decat este otelul iar parchetul de bambus e unul dintre materialele naturale cele mai dure disponibile, pentru executia de podele. Parchetul din bambus este o alternativa foarte buna la parchetul executat din lemn masiv.


Deasemeni, acest parchet este ideal pentru a fi folosit la pardoselile de interior. Este un parchet gata finisat, rafinat, durabil, stabil si natural si nu se deformeaza in timp.
Chiar si in timp, dupa ce a fost utilizt multi ani, iar parchetul a inceput sa-si piarda luciul, suprafata lui se poate rascheta si poate sa fie relacuita supa acre parchetul o sa arate din nou ca si nou. Parchetul din bambus este o alternativa foarte buna la parchetul executat din lemn masiv.


Pe site-urile firmelor de specialitate puteti sa gasiti cataloage online cu diferite modele de parchet precum si accesorii aferente acestora.


Bambusul reprezinta o alternativa foarte buna la lemnul masiv, acesta fiind produs presandu-se lamelele de bambus si apoi prin lacuirea lor, facuta in 4 sau 5 straturi, aceasta lacuire avand rolul de protectie UV

Bambusul are o densitate mare, este de clasa superioara iar produsul poate fi gasit in exclusivitate la firmele care comercializeaza parchet.
La momentul actual, parchetul este considerat inca un produsul nou in Romania.

Caracteristici

Parchetul din bambus este considerat un materialul ideal si pentru pardoselile de interior iar specialistii recomanda alegerea lui sin urmatoarele motive:
- Este natural si asta pentru ca materialul folosit si lacurile ce sunt aplicate, creaza din acesta un produs consideta 100% ecologic;
- E gata finisat, suprafata lui fiind perfect lacuita motiv pentru care nu mai necesita o alta interventie dupa ce se monteaza;
- Este stabil prin structura sa stratificata, prin umiditatea scazuta si tratamentele speciale la cre este supus prin prelucrare, tratamente care nu permit parchetului sa se deformeze;
- Este durabil , chiar si dupa ani multi de utilizare, poate sa fie slefuit si relacuit;


Elementul de baza al acestui tip de parchet o constituie alcatuirea lui din straturi succesive de lemn straturi la care fibrele au orientarea in directii diferite. Cea mai utilizata combinatie este de 3 starturi motiv pentru care , denumirea utilizata cel mai des este de ,,parchet triplu stratificat”.


Primul strat care este denumit si - strat de uzura prezinta o grosime de aproximativ 4mm iar asta ii confera aspect estetic si duritate.


Stratul al doilea este stratul care va da rezistenta parchetului avand o grosime de aproximativ 7-8mm. Esentele acestui strat intalnite cel mai des sunt bambusul, bradul si stejarul.


Ultimul strat are grosimea de 3mm fiind alcatuit din furnir.