Marketing cu ajutorul pixurilor personalizate

f:id:scriudespre:20160210001017j:plain

Strategiile de marketing nu cunosc limite ale imaginatiei cand este vorba de promovare, chiar si in cel mai mic mod. O companie care se respecta stie ca este necesar sa se promoveze in orice context, poate chiar in moduri subtile sau trimitand mesaje subliminale. Obiectele personalizate s-au dovedit a fi un mijloc foarte eficient de promovare, mai ales de reamintire a numelui unui brand in doverse ocazii oportune. Daca sunteti in cautarea unui obiect pe care sa il perzonalizati si sa il impartiti in diverse locuri, optati pentru pixuri personalizate.

De ce pixuri personalizate?

Pixurile sunt probabil cele mai folosite obiecte, mai ales intr-un birou, dar indiferent de industrie si unde anume lucreaza cineva si din pacate realizam ca nu avem niciodata suficiente pixuri exact atunci cand avem nevoie de unul si nu il avem la indemana. De ce sunt pixurile personalizate un instrument util pentru a va promova fara sa investiti prea multi bani in asta? Cred ca ati observat si dumneavoastra ca toata lumea apreciaza miciile atentii si cu siguranta si clientii sau partenerii vostri o vor face de asemenea. Pe langa faptul ca primesc ceva gratuit de care cu siguranta se vor folosi in nenumarate situatii, obiectele personalizate pe care o firma le ofera vorbesc mult despre brandul in sine, arata ca va pasa suficient de cine sunteti, ca va considerati brandul ca ceva important care merita sa fie amintit in diverse locuri si sa fie impartasit cu ceilalti, chiar si prin cele mai mici si nesemnificative obiecte. Cu siguranta oamenii cu care veti lucra vor fi placut impresionati daca angajatii dumneavoastra vor folosi pixuri personalizate cu propriul design care sa le aminteasca celor din jur cine sunteti si ce anume faceti. Pare un gest nesemnificativ, insa pixurile personalizate sunt in cele din urma un mod eficient de a comunica ceva despre compania pentru care lucrati.

Atunci cand daruiti un cadou personalizat, sa zicem in cazul de fata un pix personalizat, persoana care il va primi isi va aduce aminte de compania dumneavoastra ori de cate ori va folosit pixul, ceea ce desi este un mic fapt, reprezinta o buna strategie de marketing pentru a le aminti din cand in cand catorva persoane cheie de cine sunteti si ce anume faceti. In plus, atunci cand vor folosi pixul personalizat in prezenta altor persoane, ceilalti vor observa, atragandu-le atentia.

De unde comandati pixuri personalizate?

Dalimpromo este un magazin care ofera tot felul de obiecte personalizate, inclusiv pixuri personalizate si care dispunde de un atelier dotat cu tehnologie de ultima generatie, astfel incat materialele necesare sa poata sa fie tiparite in maxim 24 de ore. Ei va pot oferi doua tipuri de pixuri, ambele avand o calitate buna si un pret accesibil. Este vorba in primul rand de pixuri personalizate metalice: pixuri cu mine, pixuri cu lumina laser, pixuri cu functie de touch pad, pixuri cu varf cromat etc. A doua categorie este reprezentata de pixuri personalizate de plastic, diferite culori si modele din care puteti sa alegeti.