Ingrijire batrani si asa veti avea cea mai buna viata

f:id:scriudespre:20160205165649j:plain

Cele mai bune conditii de a trai le veti gasi doar aici, compania este specializata in ingrijire batrani.

   

Ingrijire batrani care sa va ofere cele mai bune rezultate.

 

Cele mai bune camine pentru ingrijire batrani o sa le gasiti doar in Bucuresti si pe langa.  Sky Angel este la doar 15 km fata de Bucuresti mai exat pe strada Principala , numarul 299, Loc Darasti – Vlasca, comuna Adunatii Copaceni. Din aceasta cauza puteti oricand ajunge aici cu usurinta si sa va vizitati persoana draga. Deasemenea puteti oricand lua legatura cu unul dintre angajatii companiei sunand la numarul de telefon afisat pe site sau sa le trimiteti un mesaj folosindu-va de sectiunea din contact. Totul este extrem de simplu si puteti oricand afla toate informatiile de care sunteti interesat. Mai ales ca angajatii au dat dovada de fiecare data de profesionalism oferind tuturor clientiilor tot ce ei au avut nevoie.

    

Sky Angel pentru ingrijire batrani extrem de calitativa.

 

Pentru o ingrijire batrani asa cum va doriti numai cu aceasta companie trebuie sa colaborati. Scopul comapaniei este acela de a crea pentru toate persoanele cazate acolo o familie, pentru ca acestia sa se simta cat mai bine.

Serrviciile oferite de catre Sky Angel pentru o ingrijire batrani asa cum toata lumea isi doreste sunt : cazare permanenta sau pe o anumita perioada, servicii de ingrijire medicala non stop sau pe o anumita perioada, posibilitatea de a opta pentru servicii de curatenie si intretinere generala, sau pentru servicii de cosmetica sau ingrijire personala, supravegherea atenta a celor ce au nevoie de un tratament mai special, organizarea unor activitati zilnice pentru batrani, masa asigurata ce include : mic dejun, pranz, cina plus doua gustari, organizarea unor evenimente speciale cum ar fi zile de nastere si excursii in diverse locuri.

 

Dotarile pe care cladirea le detine sunt : caldire mare si camere spatioase, camere complet mobilate si dotate cu televizor, internet si telefon, fiecare camera are vedere spre casa Poporului, puteti alege intre camere cuun singur loc sau mai multe in cazul in care sunteti o familie, camere video care au menirea sa supravegheze atent fiecare persoana, biblioteca cu peste 1500 de volume, spatiu suficient pentru plimbari in aer liber, livada cu pomi fructiferi si gradina cu legume, acces gratuit la pescuit pe partea de lac de care compania dispune.

 

Ingrijire batrani pentru o batranete linistita.

 

Cele mai bune preturi pentru ingrijire batrani le veti gasi doar aici. Pachetul standard include: medic generalist, asistenta medicala 24 de ore din 24, masa asigurata ce include: mic dejun, pranz, cina plus doua gustari, telefon, televizor LCD, internet. In aczul in care sunteti o familie puteti opta pentru cazarea intr-o garsoniera de lux cu grup sanitar propriu. Toate acestea precum si multe altele va sunt oferite doar in urma acestei colaborari. Sky Angel are un mare succes si asta datorita seriozitatii si perseverentei de care a dat dovada intotdeauna. O companie care este specializata in acest domeniu si care va poate aduce numai satisfactii.