Fier fasonat de calitate superioara

f:id:scriudespre:20160127181053j:plain

Toate santierele de constructii folosesc pe larg in betonare fierul sub forma de armatura. Insa indoirea si modelarea manuala a barelor de fier pe santier, reprezinta un efort costisitor si anevoios. Utilaje pentru fier fasonat pe care le practica Presto Construct de 12 ani va va scuti timpul pretios pe care il folositi in timpul de executie a proiectului de constructie. Tot in acelasi timp vor fi asigurate standartele inalte de calitate a fierului fasonat. Calitatea proiectului d-voastra pentru noi conteaza, si deaceia venim in intimpinare ca calitatea produselor sa depaseasca chear si standartele industriei. Suntem specializatisi  in realizarea materialelor de constructii civile si industriale, insa recunoastem ca fiecare client doreste sa-si asigure un plus de calitate, din care motiv pentru noi valoarea de baza si cheia necesara pentru a indeplini un proiect fara a intimpina dificultati, este calitatea, profesionalizmul si promtitudinea.

Fier fasonat pentru orice constructie

Presto Construct in baza proiectului tau poate realiza orice comanda de fier fasonat in multiple forme si dimensiuni, inter 6mm si 12mm. Toata marfa realizata la comanda va fi etichetata pe tipodimensiuni, incarcata in camioane si livrata direct la santier, anume la data solicitata. In functie de valoarea comenzii, transportul poate fi gratuit sau contra plata. Nu are importanta ca d-voastra construiti un pod, terasament sau aveti lucrari hidrotehnice, ori un proiect de constructie industrial sau civil, ne aduceti planul constructiei sau lucrarii, iar inginerii nostri vor reproiecta elementele care necesita in componenta sa fier fasonat, si vor transmite informatiile la masinile de comanda, care vor executa elemente de armatura cu o precizie foarte mare pentru a fi montate sub forma de carcasa, grinda, stilp etc.

Fier fasonat executat cu respectarea standartelor

Datorita controlului riguros marim viteza de executie si urmarim in timp real stadiile de comanda de la lansare si executie pana la livrarea in santier. Furnizorii pe care i-am selectionat ne furnizeaza materiale de inalta calitate. Servicii personalizate, indiferent de complexitate numai cu material ce este sub o urmarire stricta de la iesirea lui din fabrica, pana la inglobarea lui in beton, este sarcina noastra principala. Respectarea standartelor produsului fier fasonat se desfasoara sub cele mai inalte criterii de performanta. Executia repida se datoreaza productiei automatizate.  Reducand semnficativ cupoanele inutizabile optimizam cel mai eficient mod de a minimiza pierderile. Personalul ocupat pe santierele de constructie se reduce semnificativ, deoarece nu sunt implicati oameni in procesul de fasonare. Comanda exacta la timp elimina necesitatea de a avea spatii de depozitare, care la fel necesita cheltuieli. In orice moment detinem informatia utila ce depinde de calitatea utilizata a materialului.

Fier fasonatla pret convenabil

Toate comenzile de fier fasonat beneficiaza de preturi accesibile, stabilite prin negociere in functie de marimea si structura comenzii, termenul de livrare si modalitatea de plata. Fasonarea armaturii o facem la utilaje cu comanda computerizata si pot prelucra din colaci si bare cu diametre intre 6 si 32 mm. Personalul specializat in domeniu si aparatura moderna din dotare asigura servicii de cea mai buna calitate.