Boxe active de la MuzicaStore

f:id:scriudespre:20160122165803j:plain

Discutiile despre boxe apar cel mai des in randul tinerilor, dar nu numai. Boxele sunt cel mai bun intermediu pentru a ridica volumul muzicii pe care o ascultam, acestea putand fi conectate direct la telefon sau la laptop.

Cand discutam despre boxele active, trebuie sa ne gandim direct la 2 sau mai multe boxe, boxele active fiind o serie de boxe legate la un amplificator propriu, din care putem regla foarte usor volumul, independent pe boxe, fara a strica sau distorsiona calitatea muzicii pe care o ascultam.

 

De ce sa alegem boxele active?

 

Sunt foarte multe discutii legate de tema alegerii boxelor, foarte multe controverse intre alegerea unor boxe active sau boxe pasive. Din punctul meu de vedere, cele mai bune boxe pentru o incinta mica, cum ar fi propria locuinta, propriul dormitor, o incapere anume din locuinta noastra pe care dorim sa o sonorizam la o calitate ridicata si confortabila, sunt boxele active.

Cu ajutorul boxelor active putem regla volumul muzicii de la un volum foarte scazut, ambiental, comod pentru o discutie cu prietenii, pana la un volum ridicat pentru o seara de neuitat cu aceeasi prieteni.

 

Cum alegem boxele active?

 

Alegerea boxelor potrivite este relativ usoara, principalul caracter al acestora pe care trebuie sa-l luam in evidenta, este dimensiunea si puterea pe care acestea o detin. Nu are rost sa luam un sistem de boxe active cu o putere foarte mare, atata timp cat incaperea pe care dorim sa o sonorizam este de o dimensiune redusa, si nu este necesar sa o supasolicitam ca zgomot.

Pe langa puterea boxelor active, se mai iau in calcul si alte caracteristici mai putin importante, dar oarecum esentiale, cum ar fii aspectul acestora, deoarece este mult mai elegant ca intr-o camera rustica sa amplasam anumite boxe cu aspect rustic, de lemn, decat sa amplasam boxe moderne, dar acest lucru tine strict de estetica, nefiind atat de important in ceea ce priveste alegerea boxelor.

 

De unde putem achizitiona boxe active?

 

Achizitionarea oricarui produs, de multe ori poate da batai de cap, deoarece stim ca in zilele noastre, exista nenumarate site-uri fantoma, ce vand diferite produse, pe care dupa ce le platim, nu le primim, sau le primim, iar acestea au o calitate mult mai scazuta decat cea specificata, si asa mai departe.

Pentru a fi siguri de alegerea pe care o faceti, eu va pot recomanda un site de nota 10. Site-ul www.muzicastore.ro, detine o gama foarte larga de produse din domeniul muzical, respectiv foarte multe feluri de boxe active, este aproape imposibil sa nu gasim ceea ce ne-am dorii, in acelasi timp ofera un pret foarte atractiv pentru calitatea pe care o ofera produsele comercializate. Eu personal am achizitionat nu de mult un sistem de boxe active de pe acest site si pot spune ca nu am intampinat neplaceri in ceea ce priveste calitatea produsului, atat mai putin in ceea ce priveste transportul sau plata comenzii, este unul din site-urile pe care stiu ca ma pot baza atunci cand am nevoie de un instrument muzical, sau de sonorizare.