Alimentatia sanatoasa depinde de calitatea mancarii

f:id:scriudespre:20160119224237j:plain

Alimentatia cainilor difera foarte mult intrucat depinde de varsta lor, rasa, stil de viata si multe altele. Dar atunci cand vine vorba despre o alimentatie echilibrata si sanatoasa cu siguranta trebuie sa se aleaga hrana caini in asa fel incat sa raspunda tuturor cerintelor cu privire la calitatea acesteia. Nu este suficient numai sa se aleaga la intamplare aceste tipuri de hrana intrucat daca sunt alese necorespunzator pot avea repercusiuni grave asupra sanatatii lor.

Intrucat suntem un pet shop online ce mizeaza numai pe calitate am ales cu multa atentie sortimentele de hrana pe care le puteti gasi aici. Daca pentru un pui de catel este necesar sa includeti in alimentatie mai mult alimente special concepute pentru necesitatile lor cum ar fi laptele pentru a se obisnui cu ideea de a consuma lichide, pentru un caine adult este necesar sa optati pentru o alimentatie diversificata pentru a putea sa aiba o alimentatie echilibrata si sanatoasa. Iar daca vorbim deja despre un caine batran cu siguranta acesta va avea nevoie de o hrana care sa fie conceputa pentru categoria lor de varsta.

Ingrediente atent selectionate pentru alimentatia cainilor

La noi pe site veti putea gasi hrana caini premium sau superpremium care este realizata numai din ingrediente atent selectionate care sa raspunda cu succes necesarului zilnic de proteine, vitamine si minerale.

In cazul unui caine adult este necesara o astfel de diversificare a alimentatiei intrucat numai asa veti reusi sa raspundeti acestor necesitati fara a va face probleme in privinta alimentelor care sunt interzise pentru caini asa cum s-ar intampla daca v-ati orienta catre mancarea gatita.

Recomandarea noastra pentru a reusi cu succes sa diversificati hrana caini este sa va orientati catre achizitionarea hranei umede pentru caini pe care sa o alternati cu hrana uscata caini pe care le-o dati in fiecare zi.

Hrana de calitate duce la un stil de viata sanatos

Daca este sa facem o comparatie intre hrana caini gatita si cea speciala pentru ei atunci putem spune ca diferentele sunt uriase intrucat in cazul mancarii gatite trebuie sa acordati o atentie sporita asupra la ceea ce le dati si mai ales in ce cantitate. In cazul mancarii speciale nu mai trebuie sa va faceti probleme in privinta documentarii cu tipurile de alimente care sunt permise si care nu.

In cazul cateilor este recomandat sa utilizati numai acele tipuri de hrana catei care sa le favorizeze cresterea si dezvoltarea optima in cele mai bune conditii. Indiferent de varsta pe care o au cainii o alimentatie echilibrata si sanatoasa este mai mult decat obligatorie pentru a favoriza imbunatatirea sanatatii si a calitatii vietii.

Un caine sanatos va fi hranit in conformitate cu conformatia sa genetica, in functie de rasa sau de varsta dar daca nu puteti determina singuri care ar fi cel mai potrivit tip de hrana caini atunci puteti apela la medicul veterinar sau chiar la ajutorul nostru.

Cu siguranta daca veti cumpara hrana caini din magazinul nostru online www.petshopexpres.ro veti reusi sa satisfaceti toate necesitatile pe care le presupune alimentatia corecta si echilibrata, exact asa cum trebuie sa se caracterizeze fiecare masa de care beneficiaza.