UMBRELE PERSONALIZATE – DALIM PROMO. RO

f:id:scriudespre:20160118210823p:plain

Daca acum o suta de ani, umbrelele erau folosite ca mijloc de protectie impotriva soarelui, de doamnele delicate ale vremii, astazi umbrela este un obiect folosit in special impotriva ploii, deopotriva de barbati si de femei. Daca acum o suta de ani, umbrelutele de soare pentru doamne erau din dantela, elegante, micute si cochete, iar cele pentru ploaie erau masive, greoaie si in culori sumbre, astazi, datorita schimbarii mentalitatii, umbrelele de soare din danteluta au disparut. Ca urmare, companiile producatoare de umbrele s-au axat pe fabricarea in exclusivitate a celor de ploaie, transformandu-le in obiecte practice, usor de folosit, usoare dar rezistente si in culori vii. A alege umbrele personalizate ca mijloc de promovare a unei firme, nu poate fi decat o alegere excelenta.

AVANTAJUL  OFERIRII  DE UMBRELE PERSONALIZATE

Umbrela este unul dintre obiectele care se gaseste in orice casa, multiplicat cu numarul de persoane care locuiesc acolo, pentru ca, nu-i asa, fiecare vrea sa fie ferit de picaturile de ploaie. Mai mult, prin micsorarea umbrelelor si posibilitatea transportarii cu usurinta, acestea au devenit obiecte care se gasesc in permanenta in servietele, gentile si rucsacurile tot mai multor persoane care nu doresc sa fie la cheremul vremii capricioase din ultima perioada.De aceea, prin umbrele personalizate, o companie are siguranta ca numele ei poate fi afisat in loc public, ori de cate ori se scutura vreun nor.

Umbrele sunt de mai multe tipuri de la cele tip baston sau pliabile care se deschid automat sau manual, din materiale diferite, toate avand huse proprii, fie in acelasi model cu umbrela, fie din plastic transparent. Cele tip baston au manerul din lemn, sunt din poliester, automate sau manuale, cu opt panele, iar cele pliabile au dimensiuni diferite, cu deschidere automata sau manuala ori cu deschidere si inchidere automata.

Culorile sunt si ele variate, de la cele sobre la cele in culori vii, pentru umbrele personalizate fiind recomandate cele unicolore sau bicolore, pentru a se vedea mai bine sigla si numele firmei.

Exista si umbrele special concepute pentru adulti si pentru copii, astfel incat acestea se pot personaliza si oferi in functie de grupul tinta caruia i se adreseaza compania.

Indiferent de tipul ales, insa, prin umbrele personalizate o firma nu da gres niciodata in a-si face reclama, intrucat acestea sunt obiecte care sunt folositoare in orice ocazie

METODE DE PERSONALIZARE

Pe umbrele personalizate, datorita suprafeteigeneroase, se pot inscriptiona atat numele firmei, cat si logo-ul sau un mesaj, in functie de alegerea acesteia si de segmentul caruia i se adreseaza.

Una dintre metodele cel mai des folosite pentru personalizarea umbrelelor este tampografia care permite imprimarea multi-color pe suprafete diverse, putandu-se astfel personaliza cu usurinta o gama larga de materiale promotionale.

O alta metoda de personalizare a umbrelelor este serigrafia, un procedeu folosit pentru personalizarea produselor textile.

Pentru alegerea tipurilor de umbrele personalizatevizitati site-ul www.dalimpromo.ro in care gasiti atat produse de buna calitate, cat si un personal profesionist care va poate da cele mai bune sfaturi si solutii pentru promovarea firmei dumneavoastra.