Cerinte specifice privind prelucrarea otelului beton

f:id:scriudespre:20151220034811j:plain

La ora actuala in Romania nu exista un standard de referinta pentru armaturi fasonate din otel beton. Prelucratorul acestui otel beton trebuie totusi sa respecte anumite conditii minime obligatorii pe care o sa le enumeram si explicam mai pe larg in randurile ce urmeaza.

La noi pe site  presto.ro veti putea gasi o multime de informatii despre acest element utilizat in domeniul constructiilor iar cu ajutorul specialistilor nostri veti putea obtine o oferta de pret personalizata pentru a putea sa va optimizati constructia din toate punctele de vedere dar sa si obtineti un pret corect.

 

Cerinte specifice pentru prelucrator

 

Primul standard pe care trebuie sa il indeplineasca prelucratorul este acela ca trebuie sa asigure echipamentele si utilajele specializate necesare pentru a se putea efectua productia in conditii optime. De asemenea pentru procesul de productie trebuie sa se asigure un spatiu in care sa se desfasoare intreaga activitate pentru mai multe categorii de lucrari cum ar fi prelucrare otel beton din bare, prelucrare din colaci, preasamblar, fabricare carcase pentru armarea pilotilor, taiere si indoire plase sudate si multe altele. In permanenta se vor verifica echipamentele pentru a se asigura functionarea lor corespunzatoare cu ajutorul tehnicienilor autorizati, evaluarea capacitatii acestora pentru cazul in care este necesara suplimentarea echipamentelor existente sau inlocuirea lor cu unele de capacitate ridicata.

 

Cerintele specifice pentru personal

 

In domeniul industrial este necesar ca si personalul la randul lui sa respecte anumite cerinte specifice pentru a se putea ajunge la rezultate pozitive in ceea ce priveste prelucrarea.

Intreg personalul trebuie sa detina o experienta bogata in prelucrarea otelului beton si sa fie in permanenta instruit si tinut la curent cu noile schimbari in ceea ce priveste acest aspect.

In concluzie trebuie sa se detina in centrele de prelucrare ale acestui otel beton de personal operator instruit, de sudori calificati si de personal calificat pentru sistemul intern al calitatii.

 

Cerinte specifice pentru asigurarea managementului calitatii

 

In primul rand orice tip de centru de prelucrare al acestui otel beton trebuie sa detina un sistem de management al calitatii certificat de un organism autorizat. Pentru a se putea asigura acest management al calitatii pentru acest otel beton trebuie sa se dispuna de un laborator propriu in care sa se desfasoare incercarile sau cel putin sa se detina un contract cu un laborator unde sa se permita desfasurarea in conditii optime ale acestei activitati.

 

Si nu in ultimul rand producatorul trebuie sa fie identificat prin marca proprie aplicata pe etichete de produse (armaturi procesate). www.presto.ro

Toate produsele din otel trebuie sa provina din Uniunea Europeana sau din afara spatiului european impreuna cu un certificat de conformitate.

 

Asadar pentru a se putea realiza aceste activitati in conditii optime, fara a se respecta in totalitate aceste proceduri si cerinte specifice nu se vor putea obtine produse finite de calitate superioara sau cel putin certificate in functie de standardele europene in vigoare.

Pentru a putea avea certitudinea ca intreaga activitate de obtinere a acestui otel beton va recomandam sa apelati cu cea mai mare incredere la Presto Construct.