O casa mai linistita cu plase insecte

f:id:scriudespre:20151202222205j:plain

Protejarea locuintei pe care o aveti nu se refera doar la partea legata de protejarea impotriva incendiului, a inundatiilor, a altor intemperii sau impotriva efractiei. La fel de simplu poate fi vorba despre asigurarea unei protectii impotriva gandacilor sau a altor insecte. Acest lucru se poate realiza foarte usor cu unele plase insecte.

De ce plase insecte

Chiar daca se intampla mai ales pe timpul verii este necesar uneori sa stati cu geamul deschis sau cu geamurile deschise pentru a asigura o aerisire foar buna a locuintei. Atunci insa se poate intampla ca in locuinta voastra sa intre si unele muste, tantari sau gandaci iar asta impune utilizarea unor plase insecte. Aceste plase insecte insa vor asigura aceeasi protectie si in alte anotimpuri cand veti alege sa deschideti geamurile pentru aerisire.

Daca se intampla ca in familie sau intre cei care va viziteaza sa aveti persoane cu unele fobii de astfel de zburatoare atunci mai mult ca oricand ar trebuii sa va montati plase insecte. Despre ce modele de plase insecte veti pute autiliza dar si alte lucruri legate de plase insecte veti putea afla si de pe reparatiitermopane-pvc.ro.

Ce modele de plase insecte puteti alege

Posibilitatile sau variantele de plase insecte pe care le puteti instala si utiliza sunt legate in mod direct de tamplaria termopan pe care o aveti. Astfel daca aveti o tamplari pvc alba si rama pe care aceste plase insecte o vor avea ar trebuii sa fie tot alba iar daca tamplarie este imitatie de lemn la fel si rama pentru plase insecte ar trebuii sa fie la fel. Acelasi lucru se aplica si pentru tamplaria  de nuanta maronie sau gri antracid si pentru modelele de plase insecte montate la acestea.

In gama categoriilor de plase insecte pe care le puteti utiliza insa se mai incadreaza si tipul plaselor nu doar al ramelor. Din acest motiv aveti posibilitatea sa optati pentru utilizarea unor plase simple sau daca doriti puteti alege plase insecte tratate cu diverse substante care sa tina la distanta aceste ”ganganii” sau ”zburatoare”. Chiar daca atunci cand ati instalat termopanele ati beneficiat si de plase insecte acestea se deterioreaza cu timpul si necesita a fi inlocuite cu plase insecte noi.

Plase insecte de lunga durata

Odata instalate aceste plase insecte nu inseamna ca nu au nevoie de anumite lucrari de intretinere si ca nu trebuie sa aveti grija sa le mentineti in perfecta stare de functionare. Prima etapa de intretinere a unor plase insecte este cea de spalare a acestora caz in care un pulverizator s-ar putea dovedii foarte util. Un alt element important este legat de faptul ca este recomandata demonatrea acestor plase insecte pe durata iernii dar si atunci cand afara este vand puternic deoarece le poate deteriora.

Legat de cat ar putea sa va coste astfel de plase insecte avem doua situatii, una este cea legata de dimensiunea pe care unele plase insecte o pot avea. Cea de a doua este daca aveti nevoie doar de plasa sau si de rama, in ambele situatii va puteti ajuta de www.reparatiitermopane-pvc.ro.

Plase insecte sunt cele care va ajuta sa aveti mereu o casa curata si sigura pentru toata lumea fara nici un fel de musculite, insecte sau alte ”zburatoare” de dimensiuni mici.