Firma de curatenie Bucuresti

f:id:scriudespre:20151125191043j:plain

Firma de curatenie Bucuresti este o societate comerciala care se ocupa cu spalarea, curatarea si dezinfectarea caselor sau apartamentelor din Bucuresti.


Firma de curatenie Bucuresti are menajere, femei de servici care participa la curatarea caselor si apartamentelor. Aceste menajere, femei de servici isi vor procura de la firma respectivea, unde lucreaza toate solutiile si carpele de care au nevoie pentru realizarea sarcinilor lor.

Angajatele care vor curata toate mizeria si murdaria din apartamente si case pot lucre 2-3 ore sau chiar mai mult, depinde si cat de murdara este acea locuinta. Acestea vor dezinfecta atat cu spirt cat si cu solutii de curatat inainte pentru ca mai apoi sa inceapa curatenia propriu-zisa. Curatenia propriu-zisa se va face pe rand, intai in camere, apoi in baie, bucatarie si pe hol deoarece este mai mult de munca la cele din urma. Astfel ca, femeile de servici vor sterge praful, vor da cu aspiratorul, vor curata aragazul si frigiderul, vor da cu mopul.

Pentru a angaja o firma de curatenie in curatarea unei locuinte, indivizii trebuie sa dispuna de o suma buna de bani. De obicei, aceste firme sunt angajate de vedete care nu au timpul disponibil de facut curat si foarte rar de oameni obisnuiti deoarece acestia din urma prefera sa isi faca ei singuri curat.


Daca locuinta unde se va face curat, este mult prea murdar, atunci se poate face inainte o dezinsectie si mai apoi se poate trece la treaba.
Firmele de curatenie se axeaza pe realizarea curateniei in orice colt din casa si din camera nu doar in mare si gata si-a facut curatenia.


O firma de curatenie poate fi calitativa prin modul in care lucreaza angajatele la locul de munca (locuinta), materialele care se utilizeaza pentru spalat, udat si curatat podelele, parchetul si restul casei.
De asemenea, la firmele de curatenie mai pot apela si patronii unor fabrici sau companii pentru a face curat in birouri, sali, restaurante si alte locatii. Acestia ar trebui sa apeleze la astfel de firme macar 1 data la 2 saptamani sau la 1 luna.
Pretul cerut de o firma de curatenie variaza de la 100 de Ron in sus, depinde de cate camere trebuie curatate, cate birouri sau daca acea curatenie se va face in intreaga locuinta sau local.


Firmele de curatenie Bucuresti sunt destul de multe si diversificate dar exista in aproximativ toate sectoarele din capitala. Insa, aceste firme mai pot fi si in alte orase mai mari dar si mai mici.

1) Firma de curatenie Bucuresti poate avea ca si avantaje:

  • au angajati specializati in domeniul curateniei,
  • folosesc produse de buna calitate,
  • pot curata un apartament sau o casa intreaga, fara probleme.

2) Firma de curatenie Bucuresti are ca si dezavantaje:

  • au preturi pentru unii avantajoase, pentru altii mai putin.

3) Firma de curatenie Bucuresti difera fata de omul obisnuit care face curatenia in casa singur prin:

  • faptul ca cei care fac curat de la aceasta firma sunt mai multi si nu doar unul singur si curatenia dureaza mai putin,
  • angajatele lucreaza cu produse foarte bune ca si calitate.

Asadar, firmele de curatenie pot fi o solutie foarte buna pentru persoanele foarte ocupate care nu au timp de nimic, de curat nici atat.