Produse solari comercializate de firma Pronapic.ro

f:id:scriudespre:20151113205447j:plain

Produsele Solaris sunt comercializate de firma cu acelasi nume care a aparut ca alternativa sanatoasa la stilul actual si modern de alimentatie.

De regula, consumatorii gasesc si cumpara de pe piata produse frumos ambalate dar care sunt mai mult promisiuni sofisticate si mai putin credibile.

Produsele Solaris care se gasesc pe site-urile de specialitate sunt impartite in diferite categorii de genul : biscuiti si covrigei, ceaiuri , cafea si cicoare, cereale si leguminoase, fainuri si seminte de paine, fructe uscate , mulsi si fulgi dar si mirodenii , zahar si sare , seminte si fructe oleaginoase , uleiuri esentiale si extracte uleioase dar si uleiuri presate la rece.

Despre ceaiurile din amestec de fructe si plante se poate spune ca ajuta la inviorarea diminetilor dar si pentru a avea tihna serilor petrecute in familie.

Spre exemplu, ceaiul vedre arabica, are in compozitie acid clorogenic care e un ingredient cu beneficii multiple pentru corpul uman. Acest ceai protejeaza organismul impotriva radicalilor liberi si are un efect hepatoprotector , conferind energie. Ceaiul verde care face parte din produsele Solaris, este bogat in antioxidanti ajuta organismul atunci cand va doriti sa aveti o silueta mai supla.

Cafeaua verde din gama Solaris a fost premiata la expozitii internationale si despre ea se mai poate spune ca are un gust intens si o aroma specifica si este lipsita de aciditatea altor soiuri.

Cafeaua de cereale si de cicoare la borcan, contine orz, cicoare prajita si secara. Poate sa fie utilizata ca si inlocuitor de cafea de persoanele carora cafeau nu le este recomandata. Deasemenea poate sa se foloseasca si la prepararea prajiturilor tiramisu in cazul celor care la fel, nu au voie sa consume cafea. Aceasta cafea poate sa fie consumata oricand deoarece este perfecta pentru adulti dar si pentru copii.

Despre cereale si leguminoase ca produse Solaris se poate spune ca sunt pe buna dreptate considerate treapta de baza a piramidei alimentare intr-o dieta echilibrata.

Spre exemplu, din cadrul cerealelor, germenii de grau au in componenta 23 de nutrienti ceea ce inseamna mai mult decat nutrientii de la orice alta cereala sau leguma. Deasemenea, acesti germeni contin fitosteroli si Omega 3 precum si mienrale ca zincul, fierul, magneziu, seleniu , calciu si mangan. Vitaminele care se gasesc in germenii de grau comercializati de Solaris au complexul de vitamine B si E.  Vitamina B este importanta pentru buna functionare a inimii dar si a creierului si este un real folos pentru persoanele care au probleme cardiovasculare. Acesti germeni sunt bogati in acizi grasi de tipul Omega 3 care ajuta la scaderea colesterolului , la reducerea inflamatiei si nu in ultimul rand sustin sistemul cardiovascular sanatos.

Dupa cum stiu cunoscatorii, germenul , inclusiv cel de grau este considerat embrionul semintelor . Acseti germeni au efecte antioxidante si asta ajuta foarte mult la intarirea sistemului imunitar.

Ca si mod de consum , germenii pot sa fie consumati ca atare , asa cum sunt comercializati dar si ca adaos , prezentati fiind in diferite forme cum ar fi cerealele cu iaurt sau cu lapte , ori musli.Mai multe informatii vezi pe site-ul : www.Pronapic.ro