Adeziv parchet de la Europlastic. Mergi pe mana profesionistilor

f:id:scriudespre:20151111215051j:plain

In constructia sau in renovarea unei case, a unei cladiri, a unui restaurant sau a unui hotel este important sa folosesti un adeziv parchet de calitate. Indiferent daca te-ai decis sa realizezi tu finisajele interioare, fie doresti sa te lasi pe mana unor profesionisti este important sa optezi pentru produse de calitate, deoarece montarea parchetului va aduce un plus de unicitate spatiului.

Tipuri de adeziv parchet

In realizarea unor finisaje interioare extraordinare care sa confere un plus de autenticitate si de confort spatiului, este recomandat sa folositi adeziv parchet la o calitate superioara. Mai mult, rolul adezivului fiind de a instala parchetul, pentru a evita surprizele neplacute in care acesta se desprinde, trebuie sa acordati o atentie sporita in momentul cumpararii acestuia.

Pe piata exista o gama larga de tipuri de adeziv parchet. Primul tip de astfel de adeziv este adeziv parchet poliuretanic bicomponent. Acesta este potrivit pentru toate tipurile de parchet, indiferent ca vorbim de un parchet din lemn, un parchet laminat sau unul din esente sensibile la apa. Un alt tip de adeziv parchet este cel silanic. Acest material nu are in compozitie apa, putand fi folosit ca izolator fonic. Mai mult decat atat, acest adeziv poate fi utilizat si la montarea pardoselilor incalzite.

In cazul tipului de adeziv parchet monocomponent poliuretanic, acest material este realizat pe baza unor rasini poliuretanice. Daca ne referim la adezivii bicomponenti epoxi, o caracteristica a acestora este ca reactia de intarire se realizeaza imediat dupa ce a fost amestecata rasina epoxi cu intaritorii. In cazul ultimului tip de adeziv parchet, cel monocomponent vinilic, acesta este format pe baza de apa sau alcool cu un procentaj de 25% din volumul total.

Avantajele folosirii materialelor de adeziv parchet

Montarea parchetului poate fi o adevarata provocare. Indiferent daca apelezi la profesionisti in domeniul finisajelor interioare sau iti doresti sa indeplinesti tu aceasta activitate, este important sa folosesti un adeziv parchet de calitate. In acest fel adezivul va putea fi aplicat mai usor, iar tu vei beneficia de o pardoseala care va rezista timp indelungat.

Aplicarea unui adeziv parchet va elimina nevoie de aplicarea a unor cuie sau alte accesorii pentru a fixa placile de parchet. Un alt avantaj al adezivului este ca odata ce a fost aplicat, elementele pardoselii se vor imbina perfect, se vor lipi etans si vor rezista in timp.

De asemenea, acest adeziv parchet cu www.Europlastic.ro are rolul de a proteja parchetul, iar in acest fel pardoseala nu se va mai umfla si nu va mai scartai.

O pardoseala montata corect si cu produse la standarde inalte ale calitatii este un accesoriu ce nu poate fi neglijat, deoarece parchetul va da o nota de unicitate incaperii.

Adeziv parchet de la Europlastic

Expertii Europlastic au o experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor si finisajelor. Ei au primit de-a lungul timpului numeroase certificari, premii si diplome.

Profesionistii din domeniul izolatiilor si finisajelor ofera o gama vasta de servicii de calitate. Specializati in productia de amorse, vopsele si materiale de adeziv parchet, dar si in hidroizolatii si termohidroizolatii, compania asigura servicii la cele mai inalte standarde.