Generalitati camioane Mercedes

f:id:scriudespre:20151106170116j:plain

Mercedes este o firma de origine germana, care se ocupa cu productia inn serie a autoturismelor si nu numai. Este recunoscut pe piata, ca masinile fabricate de Mercedes sunt foarte puse la punct daca privim din punct de vedere calitativ. De asemenea, calitatea produselor fabricate de Mercedes, nu cuprinde doar partea de performante ale masinilor, ci si calitatea comfortului pe care il poti simti daca conduci o masina Mercedes. Acesta se ridica la standarde inalte, fiind unul din lucrurile pentru care masinile produse de Mercedes sunt recunoscute pe plan mondial.

Interiorul majoritatii autoturismelor realizate de aceasta firma germana poate fi considerat chiar de lux. Proiectantii de masini Mercedes acorda foarte multa atentie acestui domeniu, facand parte din prestigiul mondial al firmei. Pielea ca inlocuitor al tapiteriei clasice, in care sunt invelite scaunele si bancheta, alaturi de lemnul din bord, care ofera un ton de eleganta foarte ridicat si in acelasi timp impune respect. Sumarizand toate caracteristicile, inginerii proiectanti si mecanici angajati la fabricile detinute si utilizate de Mercedes , isi fac treaba din toate punctele de vedere, realizand masini care prezinta performante inalte, si totodata o clasa nobila.

Perforfmantele Mercedes

Din fericire pentru toate categoriile de soferi , Mercedes s-a gandit la ei. Astfel incat productia lor nu se limiteaza doar la autoturisme de mici dimensiuni. Productia lor s-a extind si pe alte ramuri. Asadar, pe piata se pot gasi mini-van-rui produse de Mercedes, care isi respecta aceleasi standarde de calitate garantate si la masinile de mici dimensiuni, dar care au capacitatea de a transporta mai multe persoane, bagaje sau chiar si mai multa marfa, fiind suplimentat locul de transport marfa, in detrimentul locurilor care ar urma sa fie destinate persoanelor.

Pe langa mini-van-uri , lucrarile celor de la Mercedes sunt extinse si pentru microbuze si respectiv autobuze destinate transportului de persoane. Din nou, peformantele sunt aceleasi care sunt garantate si la mini-van-uri si autoturisme de mici dimensiuni. ”Luxul” interior nu poate fi garantat, decat prin comanda, datorita faptului ca numarul de persoane care vor fi transportate cu acel mijloc de transport este perceput ca fiind foarte ridicat. Datorita acestui lucru, si faptului ca mentenanta necesitata de un interior pretentios necesita mai mult timp, microbuzele si autobuzele Mercedes, nu sunt dotate in totalitate cu interior din piele.

Camioanele Mercedes

Nu in ultimul rand, exista pe piatasi camioane mercedes fabricate de firma cu origine germanasi vad de vanzare international, Mercedes. In acest caz, nu se poate vorbi de un lux interior, deoarece doar soferul are acces la un loc in care pot fi ”transportate” persoane. Pentru sofer, luxul este asigurat, beneficiind de foarte multe utiitati si obiecte care saii poata asigura comfortul  pe parcursul drumurilor lungi, pe care este nevoit sa le realizeze.

In ceea ce priveste performantele, nici aceste n pot fi neglijate. Din contra, sunt performante, precum la autoturismele mici, mini-van-uri si autobuze, care se ridica la standarde inalte, si pe langa acest fapt, rezistasi la drumuri pe distante lungi, care trebuie parcurse din calitatea de sofer de camion.