Masini de ambalat pentru realizatorii de produse

f:id:scriudespre:20151102211827j:plain

Pentru protejarea produselor in scopul pastrarii calitatii initiale, in timpul manipularii, transportarii, depozitarii si desfacerii, se foloseste ambalarea. Promo-pack este firma, care va vine in ajutor pentru a rezolva aceasta problema. Domeniul de activitate este vanzarea, instalarea si intretinerea a multor modele de masini de ambalat si echipamente, care corespunde capacitatii, profilului si caracteristicilor d-voastra. Masinile si echipamentele pot fi simple sau complexe, cu o viteza mare sau mica, conectate automat sau nu, cu liniile de procesare, care sunt folosite pentru solutionarea problemelor in industria alimentara, pentru ambalarea produselor de panificatie, de patiserie, din carne, atat proaspata cat si congelata, cerealelor, semifabricate precum si cele nealimentare din constructie, farmaceutice, cosmetice etc.


Masini de ambalat pentru diferite timpuri de ambalare


Pentru produsele de ambalare primara, Promo – Pack va ofera masinile de ambalat pe orizontala (flowpack) pentru pachete care contin o piesa de produs sau mai multe produse identice grupate, insa au o forma fizica bine determinata. Multimea de posibilitati de a ambala este mare: dupa tipul de pachet; cu conditii necesare de a prelungi durata de viata a produsului (insertie de gaz inert sau stropire cu alcool); cu bobina de ambalat deasupra conveiorului pentru produse obisnuite si sub conveior; cu racirea produsului care este sensibil la temperatura.

 

Alt tip de masini de ambalat vertical /inclinat este folosit pentru ambalarea produselor pulverulente, granulate, lichide si solide. Sistema acestor masini este formata dintr-o masina de format pungi si un dozator. Alt tip de ambalare, cel secundar, este folosit pentru a ambala mai multe obiecte ambalate grupate din nou. Gruparea se face manual sau automat. Paletisarea este urmatoarea operatiune dupa ambalarea secundara, atunci cand cutiile, bax-urile, sacii sunt asezati pe paleti si infolieti in material “stech”. Promo – Pack va ofera ca aceasta operatie manuala sa fie efectuata automat la masinile de ambalat Sirio2ASI si Autopal.


Masini de ambalat pentru un proces integrat de ambalare


Ambalarea la toate etapele se poate face numai la masini de ambalat propuse de firma Promo – Pack care are o experienta de activitate in acest domeniu mai mult de 25 de ani. Sistemele de la Promo – Pack va ofera solutionarea problemei de ambalare a produsului pliculet – cutie – palet, adica de la iesirea produsului din conveior pana la transport. Masinele de ambalat pot fi echipate cu diferite echipamente de ambalare pentru ca procesul si explotarea utilajelor sa fie usoara.


Masini de ambalat deservite de Promo - Pack


Orice problema care apare in privinta spatiului pentru a instala utilajul, alegerea ambalajului pentru produsul dat, productivitatea si precizia lucrului efectuat va fi rezolvata, daca o sa va adresati la specialistii firmei Promo – Pack. Consultanti in domeniu va vor ajuta sa faceti alegerea corecta, iar echipa de tehnici vor instala si vor pune in functiune utilajele achizitionate.

 

Daca ati achizitionat masini de ambalat de la Promo – Pack veti avea o garantie de asistenta tehnica pe tot parcursul de activitate de catre personalul nostru. Procesul de productie este asigurat de deservirea tehnica in detalii a elementelor si componentelor liniilor de ambalare.