Cum se facea irigarea si aceasta intretinere gazon?

f:id:scriudespre:20151012173740p:plain

Suntem specializati pe servicii de montaj gazon, intretinere gazon si reparatii sisteme automate de irigatii pentru gradini, parcuri si terenuri de fotbal. Detinem si sisteme de pompare a apei. Oferim servicii periodice sau la solicitare pentru intretinerea si repararea sistemelor de udare si pompelor de apa. Echipele noastre fac lucrari de golire cu aer a instalatiilor de udare, curatare filtre, verificarea sistemelor de irigatii. Tot la noi veti gasi tarifele pentru intretinerea sistemelor de irigatii.

 

Specialistii nostrii se ocupa de montare si intretinere gazon. Fertilizarea este una din cele mai importante operatii pentru intretinerea unui gazon, depinde de calitatea solului, compozitia gazonului, de grosimea plantelor si frecventa tunsului.

 

Inainte de a pune gazon trebuie sa cunoastem toti pasii ce trebuie facuti pentru aceasta intretinere gazon.

 

Dorind sa mentimen un gazon frumos si sanatos, care sa isi pastreze verdeata intotdeauna, este sa fie udat cu apa de cate ori are nevoie iar cu aceasta intretinere gazon totul este exact pe placul dumneavoastra. Stim ca natura isi indeplineste bine aceasta sarcina, pe perioadele secetoase si uscate gazon rezista fara sa fie udat corespundator.

 

Pe perioadele foarte calduroase gazonul trebuie udat dimineata, cand este racoare, iar seara dupa ce apune soarele. Gazonul trebuie stropit pana cand apa ajunge la radacini. Daca nu este udat cum trebuie risca sa se degradeze. Pentru aceasta intretinere gazon este necesara si recomandata stropirea lui odata la doua zile primavara si toamna, iar pe timpul verii zilnic, chiar de doua ori pe zi.

 

In zilele neploioase este recomandata udarea lui dimineata devreme si seara tarziu, atunci cand diferenta de temperatura si gazon este redusa la maxim.

 

Dupa instalarea gazonului in primele doua saptamani se va mentine irigat abundent de 2-4 ori pe zi. Pe timpul verii fiind udat pentru a facilita prinderea lui. Daca gazonul este pus primavara sau toamna, atunci aceasta intretinere gazon se face in functie de conditiile meteo, daca ploua in acea zi nu se mai uda deloc.

 

Cum se face aceasta intretinere gazon?

 

Daca gazonul nu a fost udat corespunzator atunci aceasta intretinere gazon este degeaba, noi incercam sa va explicam ce trebuie dumneavoastra sa faceti.

 

Pentru pastrarea aspectului frumos si ordonat aveti nevoie de intretinerea gazonului prin tundere periodica. Cresterea necontrolata a ierbii are un efect de ingalbenire a frunzelor, iarba devenind mai subtire si apar buruienile. Important este de stiut ca tunsul rar sau foarte rar duce la un aspect destul de bun al ierbii.

Cele mai multe informatii despre aceasta intretinere gazon le gasiti pe site-ul www.moderngardendesign.ro, deoarece numai acolo va puteti pune la punct toate ideile si gandurile care le aveti asupra acestei intretineri.

 

Din acest motiv, trebuie sa pregatiti portiunea de sol corespunzator pentru punerea gazonului si mai ales aceasta intretinere gazon trebuie facuta cum se cuvinte, deoarece daca nu este facuta ca la carte, degradarea gazonului nu o sa inceteze sa apara