Incalzirea cu panouri radiante este ideala pentru designe-ul interior

f:id:scriudespre:20150914201351j:plain

Daca v-ati saturat de aspectul inestetic al caloriferelor, care trebuie mascate, dar care, in acelasi timp au nevoie si de spatiu liber in dreptul lor, pentru a emite caldura, inseamna ca avenit timpul sa treceti la panouri radiante.

Ce forma au aceste panorui radinate

Motivul principal pentru care sunt preferate aceste panouri radiante pentru designe-ul interior il reprezinta faptul ca sunt foarte subtiri si au o forma dreptunghiulara, asemeni unui tablou. Acesta se monteaza foarte simplu pe un perete si nu va iesi cu absolut nimic in evidenta, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa va adaptati in niciun fel decorarea locuintei. In general, aceste panouri radiante se monteaza la o inaltime intre 1,5 – 2 m, ceea ce inseamna ca nici nu va parea ceva deosebit. Exista si varianta montarii lor pe tavan, dar aceasta varianta este mai rar intalnita, insa arata la fel de bine ca si atunci cand este montat pe perete.

Un avantaj pe care il mai au aceste panouri radiante este ca sunt albe, nuanta care se poate asorta cu absolut orice culoare. Puteti sa vopsiti peretele chir si in nunate de verde sau galben, pentru ca tot se va asorta cu aceste panouri radiante.

Avand in vedere si faptul ca au o grosime de pana la 2 cm, acestea nu ies foarte mult in afara si vor ajunge chiar sa se confunde cu peretele, mai ales daca acesta este intr-o nuanta deschisa.

Sfaturi de design  atunci cand montati panouri radiante

Daca v-ati decis sa va montati panouri radiante si va intrebati cum trebuie sa adaptati designe-ul interior pentru a se potrivi cat mai bine cu acest sistem de incalzire, ei bine lucrurile nu sunt complicate deloc, pentru ca aceste piese trec neobservate, insa este nevoie sa adaptati aranjarea mobilierului pentru a obtine un randament cat mai bun, deoarece functionarea unor panouri radiante se bazeaza pe emiterea unor unde electromagnetice care duc la incalzirea persoanelor si a obiectelor aflate in raza lor vizuala.

Acest lucru inseamna ca un astfel de sistem este eficient doar daca in fata lui nu se afla niciun alt obiect, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa montati panourile in spatele pieselor de mobilier, a perdelei sau intr-un colt al camerei.

Aceste panouri radiante cu Prisma Info se monteaza in general pe mijlocul peretelui, unde exista cea mai mare deschidere si pe unde se trece foarte des. Este absolut neindicat sa le montati pe holuri, cel mai bine ar fi sa alegeti livingul.

Prin urmare, daca veti alege sa va montati panouri radiante nu trebuie sa va faceti prea multe griji cu privire la modul in care le veti asorta, ci doar sa aveti in vedere sa nu existe obiecte in fata lor, pentru ca nu veti mai obtine acelasi randament, ceea ce inseamna un consum mai mare de energie electrica, insa daca ne gandim cat este de dificil sa asortam o soba sau un semineu, aceste panouri radiante par sa fie cea mai buna solutie de incalzire a locuintei.