Prelucrari mecanice- profesionism, calitate

f:id:scriudespre:20150910173253j:plain

Profesionalismul,seriozitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor oferite, acestea sunt calitatile ce au recomandat compania Mettem CNC, companie infiintata in anul 2013, ca fiind cea mai buna solutie si varianta pentru clientii ce isi doreau servicii de prelucrari mecanice la cele mai inalte standarde.Lucrand cu masini CNC pentru a obtine piese de diverse marimi, dimensiuni, modele si complexitati, de la cele mai simple la cele mai complexe, am reusit sa ajungem in top pe piata din Romania si acolo dorim sa ne aflam si peste multi ani. .Ne bucuram nespus ca am instaurat un grad de calitate si profesionalism in Romania in ceea ce priveste serviciile de prelucrari mecanice, pastrand un standard inalt de calitate si fortand astfel concurenta sa tina pasul cu noi.

 

Oferta noastra si gama de servicii si lucrari oferite este gandita in asa fel incat sa multumeasca orice client, indiferent de pretentii, cerinte, disponibilitati financiare sau altele.

 

Suntem in top, si reusim sa ne mentinem acolo de ceva vreme printr-un control aspru al calitatii pentru aparaturi, tehnologii si tehnici, precum si produse folosite, dar si asupra echipei noastre, ai carei membrii sunt supusi periodic unor teste care ne ajuta sa alegem intotdeauna cele mai bune solutii pentru fiecare client.

 

Trei reguli de baza la Mettem CNC

 

Pentru a avea succes in afaceri, este absolut necesar sa-ti multumesti clientii.Pare simplu, nu? Ei bine, la Mettem CNC, fie ca este vorba de prelucrari mecanice sau oricare alt serviciu, acest scop ne-a ghidat in tot ce am realizat pana acum, fiind puntul focal al eforturilor noastre comune.Pentru noi, trei pasi simpli trebuie urmariti si respectati cu strictete de fiecare companie ce isi doreste sa ofere servicii de calitate, aceastea fiind: intelegerea dorintelor si necesitatilor clientului, planificarea si stabilirea asteptarilor proprii si asigurarea unor servicii si rezultate ireprosabile.

 

De asemenea, impunem si asteptam de la toti membrii echipei noastre sa respecte trei coordonate, pe cat de simple, pe atat de eficiente si necesare oricarei companii de top:

 

Experienta: Nu lucram decat cu cei mai buni din domeniul prelucrarilor mecanice, astfel asigurandu-ne clientii de cea mai buna atentie si de cele mai bune rezultate posibile.

 

Profesionalism:Profesionalism, seriozitate, promptitudine, pasiune si un bun bagaj de cunostinte teoretice, asta impunem si asteptam de la toti specialistii si consultantii nostri ce va stau la dispozitie.Un client multumit este un scop atins pentru noi, iar mijloacele prin care trebuie sa ajungem la acest rezultat sunt clare.

 

Flexibilitate: Un alt punct forte al companiei noastre este reprezentat de flexibilitatea si capacitatea de intelegere a dorintelor si necesitatilor fiecarui client in parte, tratand fiecare client ca fiind cel mai important.

 

Mettem CNC- partenerul tau de incredere, partenerul tau pe care te poti baza

 

Asa cum este in multe alte domenii, piesele, materialele si aparaturile folosite fac cu adevarat diferenta intre o lucrare si un produs reusit si unul ce esueaza. O data cu lucrarea, esuam si noi, lucru inacceptabil pentru compania noastra, motiv pentru care clientii nostri s-au bucurat in permanenta de cea mai buna calitate a mijloacelor folosite de noi. Prelucrarile mecanice de la www.Mettem-cnc.com sunt un domeniu destul de delicat, fiind necesare atentia mare si precizia.