Masute cafea alegere corecta

f:id:scriudespre:20150904161452j:plain

Pentru a servi o cafea, de a lua un aperitiv cu prietenii, pentru a depozita cartile si revistele, expune obiectele de colectie, ne folosim de practicile masute cafea care completeaza decorul casei noastre. Ca post de birou ele ne pot folosi in camerele pentru copii. Daca dorim ca masuta cafea sa aiba si alte intrebuintari, ne vom stradui ca dansele sa contina spatii de depozitare a obiectelor dedesubt, sau laterale. De la forme neobisnuite, cat si cele ovale, patrate, rotunjite sau rectangulare, sunt alese dupa criteriile decorului, culoarea fiind aleasa in functie de nuanta mobilei din camera. Stilul decorativ al mobilei din camera impune ca si masuta cafea sa corespunda stilului celorlalte piese de mobilier. Inaltimile standart ale unei masute cafea este de 40 si 45 cm, sau de inaltimea unei canapele. Pentru a face corect alegerea in corespunderea tuturor criteriiolor trebuie de vazut din timp utilitatea masutei.  

Modele masute cafea

Pentru un decor cu nuante deschise, si senzatia de ordine si curatenie, folosim modelul Trinity, deoarece predomina culoarea alba. Cu imbinarea a trei tipuri de materiale si culori, pentru orice stil de masute cafea fabricate din lemn alb si sticla, este recomandat modelul Anika. Un model cu doua blaturi, primul de culoarea lemnului, fiind suport pentru orice obiect, iar al doilea de culoarea alba, pentru depozitarea cartilor si revistelor este practicabilul Wood Alb. Universal adaptabile pentru orice stil si decor, sunt toate modelele de masute cafea propuse de magazinul nostru.

Masute cafea pentru caminul dvs.

Rasfoind catalogul cu modele de masute cafea, veti gasi numaidecat modelul preferat care sa corespunda stilului decorativ, culorii pieselor de mobila din camera, gustului dvs. Functionalitatea fiind un element de baza si fabricate din materiale de calitate, produsele propuse de noi, sunt potrivite pentru toate stilurile de amenajari interioare. Indiferent de design, ele sunt universal adaptabile sporind efectul estetic specific timpurilor actuale. Modelele cu un singur blat care sunt folosite mai mult ca elemente de decoratiune sunt simple pe cand cele cu doua blaturi sunt ergonomice si sunt folosite nu numai pentru a servi cafeua ci si un depozit pentru ultimele numere de reviste si ziare. Masutele de forme neobisnuite ne dau impresia puterniciei, elegantei. Sunt potrivite pentru orice camin si obiectele executate din combinarea lemnului cu sticla.

Masuta cafea perfecta

Pentru a completa decorul camerei dvs., cu o superba si perfecta masuta, trebuie sa faceti o alegere corecta. Daca intilniti o asemenea dificultate, apelati neaparat specialistul nostru, pentru a primi ajutor calificat in perfecta dvs. alegere a produsului, in conformitate cu stilul decorativ al camerei respective, deoarece majoritatea clientilor aleg doar produse traditionale din lemn, sau lemn masiv, pe cand magazinul nostru propune masute cafea contemporane,  executate din piatra, metal sau sticla. Toate modelele prezentate in catalogul nostru sunt disponibile in magazinul nostrum, iar dupa alegerea unui model pe plac potrivit ambientului din caminul dvs. adaugati in cos obiectul solicitat. Livrarea de masute cafea se va face in conformitate cu conditiile si termenii comunicate prin intermediul site-ului nostru.  

Pentru a afla mai multe acceseaza site-ul Www.mobila-usi-ferestre.Ro