Aparate de muls cu Ideal-shoping.ro

f:id:scriudespre:20150825175337j:plain

In ziua de azi, pana si taranii de la cele mai indepartate sate au dat de tehnologia care le poate usura foarte mult munca. Foarte multi tarani de la tara dar si de fermieri, au inceput sa utilizeze tot mai mult aparatele de muls care ii pot scapa de mulsul vacilor. Aceste aparate de muls sunt foarte utilizate mai ales de fermierii care detin o ferma de vaci, indiferent de marimea acestuia, care le poate usura foarte mult munca. Utilizand un astfel de aparat de muls, calitatea laptelui nu este afectata in nici un fel si este si mult mai igienic.

In continuare am sa va spun ce criterii trebuie sa respectati atunci cand utilizati astfel de aparate de muls dar si de unde puteti achizitiona astfel de aparate de muls pentru animalele dumneavoastra , mai multe detalii.

Utilizarea aparatului de muls

Inainte sa utilizam un astfel de aparat de muls trebuie sa stiti ca ugerul vacii trebuie spalat si curatat cat mai bine iar cand puneti in functiune aparatul de muls este recomandat sa verificati valoarea vidului de muls, deoarece la fiecare aparat de muls exista un parametru ce trebuie controlat pentru a va asigura ca nu este nimic in neregula. Acest aparat de muls arata si numarul de pulsatii a laptelui iar atunci cand procesul de mulgere s-a terminat, aparatul trebuie indepartat, deoarece daca aparatul merge in gol poate afecta animalul daca nu sunt dotate cu o oprire automata. Dupa ce procesul de mulgere sa terminat, unele aparate de muls sunt dotate cu o oprire automata, iar dupa ce se opresc nu trebuie sa fortam scoaterea aparatului de pe ugere deoarece putem rani animalul.

Criterii care trebuie respectate cand utilizati un aparat de muls

Trebuie sa stiti ca atunci cand utilizam un astfel de aparat de muls, este indicat ca acesta sa fie utilizat mai intai pe vacile mai tinere iar mai apoi pe vacile mai batrane. Dupa fiecare utilizare a acestor aparate de muls acesta trebuie sa fie curatat si igienizat dupa anumite criterii pentru a nu se putea dezvolta diferite bacterii pe acesta. De asemenea, si anumite componente ale aparatului de muls trebuie schimbate la anumite perioade de timp, deoarece pe acestea se pot dezvolta si inmultii anumite bacterii care pot afecta chiar si sanatatea vacilor pe care aceste aparate au fost utilizate.

 

Specialistii mai spun ca dupa o anumita perioada de timp, este indicat sa faceti niste teste ale laptelui pentru a putea fi siguri ca laptele poate fi comercializat si ca nu afecteaza in nici un fel sanatatea celor care il consuma.

 

Astfel de aparate de muls puteti gasi la Genera Power Tools S.R.L. sau pe magazinul on-line ideal-shoping.ro, unde puteti gasi o gama extrem de diversificata de aparate de muls.