Gradinita particulara Bucuresti

f:id:scriudespre:20150817162231j:plain

Ai un copil si inca nu te-ai hotarat care este cea mai buna gradinita in care acesta sa se poata dezvolta si sa creasca frumos alaturi de alti colegi de varsta lui, nimic mai simplu. Gradinita particulara din Bucuresti Discover me vine cu cel mai bun si sigur plan educational pentru cel mic, iar aici acesta o sa se simta ca face parte dintr-o familie si o sa se dezvolte frumos dupa principii si norme etice ce conteaza in societate, dar tot mai multi uita sa le aplice.

            Gradinita Discover me este una moderna ce propune activitati foarte atractive menite sa dezvolte imaginatia si gandirea copilului tau. Aceasta a fost infiintata in anul 2006 si autorizata de catre Ministerul educatiei, iar de atunci, copii au putut sa descopere o altfel de gradinita fata de cele de stat, una la care sa vina cu placere si astfel sa se bucure de fiecare miment in care se afla in ea si invata cate un lucru nou.

            Grupele din aceasta gradinita sunt concepute dupa un sistem foarte simplu si atractiv. Astfel copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 3 ani o sa faca parte din grupa numita Frogs( broscute ) si vor fi in ea cate 10, o alta grupa se numeste Butterflies( fluturasi ) in care au voie cei cuprinsi intre varste de 3 si 4 ani cu maxim 12 elevi, urmatoarea se numeste Ladybugs( Buburuzele ) cu un numar maxim tot de 12 elevi cu varsta intre 4 si 5 ani, iar cei mai mari copilasi o sa faca parte din grupa numita Bees( albine ) tot cate 12. De copiii din gradinita particulara din Bucuresti se vor ocupa cei mai buni oameni, exista educatoare calificate si cu experienta in acest domeniu( cu siguranta acestea o sa fie considerate cele mai bune prietene de catre copilul dumneavoastra si o sa existe o relatie foarte frumoasa intre ei), dar exista si asistente medicale in cazul in care copilului tau o sa I se faca rau din diverse motive( speram sa nu existe astfel de probleme, dar este bine sa prevenim din timp) si nu in ultimul rand un psiholog ce are rolul sa inteleaga starile celui mic si sa il ajute atunci cand ceva nu este in regula.

            Cum spuneam mai sus, gradinita Discover me isi propune sa invete micii elevi prin diferite metode moderne, menite sa atraga atentia si sa starneasca curiozitatea de a afla cat mai multe in zilele petrecute la gradinita. O sa fiti placut surprinsi cand o sa vedeti o schimbare in bine a copilului dumneavoastra si acasa, unde probabil o sa reproduca ceea ce a invatat in ziua respectiva alaturi de ceilalti colegi si doamna invatatoare.

            Pentru a afla mai multe detalii cu privire la aceasta gradinita privata din Bucuresti va invitam sa accesati site-ul www.discover-me.ro unde va stau la dispozitie toate lucrurile legate de serviciile pe care le oferim, dar si tarifele pentru aceste cursuri. In cazul in care exista nelamuriri nu intarziati sa sunati la numarul de telefon de pe site.