Stalpi iluminat stradali

f:id:scriudespre:20150724165805j:plain

Fiindca dispunem de o intreaga gama larga pentru stalpi, noi punem accent sa va prezentam doar acesti stalpi iluminat stradali fiind si cei mai folositori de intreaga lume si posibil chiar si de dumneavoastra.

 

Am putea spune ca intreaga gama de stalpi iluminat stradali este echipata cu un panou fotovoltaic sau cu un panou fotovoltaic si turbina eoliana.

 

Noi realizam configuratii in functie de necesitatile dumneavoastra, deoarece va punem la dispozitie dimensionarea acumulatorilor care se poate schimba in functie de nevoile dumneavoastra.

 

Singura rugaminte la dumneavoastra este sa luati in considerare ca nu este necesara pentru acesti stalpi iluminat stradali conexiunea suplimentara la sistemul national de energie electrica, deoarece putem spune ca autonomia sistemului nu este in general destul de mare pentru a putea acoperi iluminatul pe parcursul intregii nopti pe timpul iernii.

 

Trebuie sa va explicam ca variantele de dimensionare pot acoperi destul de mult acest consum, dar numai ca se ajunge la costuri mult mai ridicate.

 

Acesti stalpi iluminat stradali se pot alimenta suplimentar ?

 

In momentele critice pentru acesti stalpi iluminat stradali noi va recomandam instalarea stalpilor in locuri unde se pot alimenta suplimentare de la sistemul national, fiindca pentru acest lucru este necesar doar de anotimpul friguros, sau unde nu este nevoie de iluminat pe parcursul intregii nopti pe timpul iernii.

 

Deoarece va putem oferi cat mai multe informatii, ele se gasesc pe site-ul nostru si va recomandam din suflet sa accesati www.palagio.ro pentru acumularea mai multor informatii despre acesti stalpi iluminat stradali, fiindu-va necerari pentru alegerea pe care o sa o faceti dumneavoastra pe viitor. 

 

Noi va putem spune ca acesti stalpi iluminat stradali sunt oferiti intr-o varietate de modele si inaltimi care acopera designul clasic, contemporan si avangardist.

 

Acesti stalpii de iluminat sunt reprezentati de o intreaga gama care va pune la dispozitie dimensiunea lor, care pot fi atat mici, dar si foarte inalti, iar dumneavoastra dispuneti si de alegerea culorii.

 

Caracteristicile acestor stalpi iluminat stradali sunt reprezentate de gama de care dispunem?

 

Fiindca caracteristicile specifice acestor stalpi iluminat stradali sunt reprezentate de catre gama completa de materiale electrice si corpuri de iluminat industriale si decorative, noi putem spune ca acesti stalpi de iluminat stradali pot fi atat functionali, dar si decorativi.

 

Firma noastra dispune de profesionalism de care dam dovada de atata timp si care ne-a asigurat un loc de top in clasamentul celor mai bune companii din domeniu.

 

Am putea spune ca angajamentul nostru principal, este acela de a va oferi dumneavoastra produse noi si de o calitate destul de buna, care sa va fie pe plac.

 

In diferite conditii, noi va oferim posibilitatea adaptarii acestor stalpi iluminat stradali existenti si independenti de consumul de energie.