Cum vor fi incurajati copii pentru aceste cursuri de balet

f:id:scriudespre:20150720175212j:plain

Datorita faptului ca prin intermediul site-ului www.dancewithmestudio.ro va oferim informatii despre cursuri de balet, dumneavoastra trebuie sa stiti ca aceste cursuri sunt reprezentative atat copiilor, cat si adolescentilor si adultilor.

 

Deoarece dumneavoastra doriti ca pruncul sa aiba abilitati speciale si deosebite, mai ales daca este fata, o puteti inscrie la cursuri de balet pentru a beneficia de cele mai bune lectii pe care le poate dobandi cineva, doar ca aceste lucruri se castiga in timp, iar daca doriti ca fetita sa ajunga printre cele mai bune, trebuie foarte mult timp de exercitiu, iar prin acest fel poate sa ajunga o profesionista.

 

Pentru ca in cadrul acestui program, mai ales daca inscrieti copilul de mic, dumneavoastra il puteti insoti, deoarece trebuie ca cineva sa fie langa el si sa vada cand acesta face primii lui pasi in aceste cursuri de balet.

 

Noi punem accentul pe abilitatile de socializare si miscarea creativa a copilului, deoarece asa isi dobandeste capacitatea de a interpreta foarte multe roluri care o sa ii fie atribuite pe parcursul timpului.

 

 

In primul rand un copil nu trebuie sa se simta obligat sa faca ce nu vrea, deoarece nu o sa aiba atat de multa capacitate de a progresa si de a procesa lectiile primite, doar pentru ca dumneavoastra aveti o ambitie sau pentru ca doriti sa fie balerina de exceptie.

 

Copilul trebuie sa fie incurajat prin cuvinte de lauda si prin prezentarea dumneavoastra la concursuri, la cateva cursuri de balet sau chiar la participarea dumneavoastra pentru amuzament la aceste cursuri.

 

Copii vor exersa cu ajutorul acestor cursuri de balet cum sa aprofundeze elementele de baza a miscarii creative si a baletului, deoarece ei vor fi incurajati sa isi extinda vocabularul de miscare, prin jocuri dinamice.

 

Explorarea creativa a timpului este exemplificata de aceste cursuri de balet deoarece spatiul si propria capacitate motrica este ajutata de exercitile fizice care vor urmari intarirea musculaturii.

 

Cum invata un copil sa se miste atat de bine la aceste cursuri de balet?

 

Deoarece miscarile sunt cele mai importante la aceste cursuri de balet un copil invata incetul cu incetul, deoarece nimeni nu s-a nascut invatat si totul trebuie sa fie luat de la inceput, tocmai de aceea dispunem si de cursuri pentru incepatori.

 

Elementele de miscare creativa sunt reprezentate si completate de exercitii zilnice care sporesc capacitatea de coordonare, de amplasare pe scena si in asa fel copilul se invata cu pozitiile pe care trebuie sa le detina.

 

Elementele distractive, cele creative, cum ar fi povestile, jocurile sau alte activitati care pun imaginatia copilului la treaba sunt pastrate intr-un ritm de curs plin de viata si captivant.

 

Noi cu aceste cursuri de balet punem un accent si pe tinuta, amplasament si comportamentul elevului in baletul clasic, iar exercitile practice sunt introduse la nivelul la care este tanarul elev care ne reprezinta.