Ce sunt pardoselile epoxidice

f:id:scriudespre:20150703180620j:plain

Pardoselile epoxidice sunt un tip mai special de pardoseala, care este recomandat pentru spatiile care necesita un grad ridicat de igiena, precum spitalele sau magazinele alimentare, precum si halele unde se pastreaza produsele perisabile. Aceste pardoseli izoleaza perfect incaperea, impiedicand trecerea prafului prin intermediul podelei.

Stratul de rasini epoxidice ce se aplica peste beton este un strat perfect drept, denivelarile fiind iesite din callucl. Astfel, suprafata obtinuta este perfect neteda, fiind ideala atat pentru spatiul public, cat si pentru casa noastra.

 

De ce sa montam pardoseli epoxidice

 

Exista numeroase avantaje care rezulta in urma pardoselilor epoxidice. Primul ar fi pretul scazut si aspectul perfect neted pardoselii rezultate. Al doilea este facila intretinere si curatare: pentru ca stratul de rasina practic etanseaza, impidicand virusii sau microbii sa apara, dar si alti factori daunatori precum insectele. Este suficienta spalarea podelei (care se realizeaza extrem de usor datorita suprafetei perfect netede).

In urma montarii pardoselilor epoxidice vom constata ca vom face economii, asa ca investitia intr-un astfel de produs este o afacere profitabila. Nu vor mai fi necesare operatiunile de dezintoxicare, intretinerea fiind extrem de facila, putand fi realizata chiar si de catre un copil. De asemenea, pe suprafata neteda se poate aseza orice, deoarece nu exista denivelari, nefiind nevoie sa achizitionam suporti pentru anumite obiecte.

 

Accesati site-ul www.europlastic.ro pentru cele mai bune preturi la pardoseli epoxidice. Aici veti gasi tot ce doriti in materie de izolatii, toate serviciile fiind de inalta calitate, executate de o echipa serioasa si muncitoare, care va respecta intocmai termenele limita.

 

Pardoseli epoxidice-solutia ideala atat pentru acasa, cat si pentru spatiile comerciale

 

Daca avem suficienta imaginatie, putem sa ne transforma locuinta intr-o adevarata opera de arta. Podeaua se poate transforma dupa bunul nostru plac, suprafata dreapta si anosta poate deveni un desen minunat 3D executat de o persoana priceputa. Stratul de rasini epoxidice ce se aplica dupa peste podea va fixa perfect desenul si il va pastra intact pentru eternitate (sau pana vom dori sa schimbam aspectul locuintei).

Cand vine vorba despre halele industriale, pardoselile epoxidice sunt cea mai buna alegere, deoarece, sigiland perfect podeaua, vor proteja produsele depozitate de actiunea nefavorabila a factorlor externi, iar daca vorbim de igiena, aceasta se poate obtine foarte usor prin curatarea usoara a podelei.