Gentile de dama contrafacute

f:id:scriudespre:20150608160428j:plain

Nu sunt putine cazurile in care cineva a achizitionat o geanta de dama la un pret extrem de ridicat doar pentru ca a crezut ca este vorba despre o geanta Hermes iar dupa aceea a constatat ca este un fals, un lucru ieftin pe care putea sa il cumpere chiar si de la magazinul chinezesc. Cate dintre voi nu va doriti sa aveti o geanta de dama de firma si cate dintre voi nu v-ati bucurat de pretul accesibil oferit de anumiti comercianti pentru a le achizitiona? Ei bine, din pacate gentile de dama contrafacute exista si se bucura de destula popularitate dar, nu trebuie sa cadeti in capcana acestor comercianti.

Cu toate ca tentatia este mare sa cumperi genti de dama false, cunoscatorii stiu sa le deosebeasca iar in final nu va ramane decat o gluma buna intreaga situatie, sau mai corect spus sa te faci de ras. Desi aceste copii ale gentilor de dama au inceput sa devina din ce in ce mai bune si sa reuseasca sa copieze originalele destul de bine, exista totusi elemente pe care acesti fabricanti de genti de dama contrafacute nu le-au putut detecta si nu le-au putut incorpora. Dar atunci cum ai putea sa iti dai seama daca o geanta de dama pe care vrei sa o achizitionezi este defapt un fals si nu un original. Ei bine, de multe ori este foarte greu sa iti dai seama, dar un prim indiciu este insusi pretul mult prea mic pentru o astfel de geanta de dama.

Cele mai celebre marci dupa care se realizeaza genti de dama contrafacute sunt Armani, Gucci, Louis Vuitton, Versace sau Prada. De obicei aceste genti contrafacute se dau de gol prin diferite amanunte care le-au scapat. Sa nu mai vorbim despre greselile gramaticale grave de pee eticheta care ar trebui sa marcheze defapt numele original si nu interpretari precum ,,Proda”, ,,Guci” sau ,,Luis Vuiton”. Desigur, acestea sunt primele detalii care sar in ochi si nu poti sa nu le remarci mai ales ca stii foarte bine cum se scriu defapt aceste nume de marci.

Alte amanunte care dau de gol aceste genti de dama contrafacute sunt furniturile si interiorul gentii. De asemenea gentile de dama originale vin impreuna cu certificate de autenticitate. In plus si ambalajele in care se afla aceste genti de dama originale sunt create cu mult rafinament si stil, nu vin ambalate in plastic sau in pungi transparente. Inca un lucru care da de gol gentile de dama contrafacute este faptul ca nu au manualul de utilizare si de intretinere al gentii care vine impreuna cu produsul original. Si pentru ca certificatul de autenticitate sa fie real si nu unul imprimat, gentile de dama au o holograma similara cu cele de pe bancnote.

Pret redus? Ei bine, acesta nu este deloc caracteristic marilor case de moda si nici designerilor. Acest element indica faptul ca aveti de-a face cu un produs contrafacut.

Totusi magazinele in regim de consignatie vand genti de dama originale, dar daca va multumiti cu o piesa din sezonul trecut atunci cu siguranta va merita investitia. Pana atunci aveti grija de unde va faceti cumparaturile.