Idei de amenajări grădini pentru familiile de la casă cu copii

f:id:scriudespre:20150529214409j:plain

Ce poate fi mai frumos să îți vezi familia că se bucură de o zi frumoasă relaxându-se sau jucându-se într-o grădină superbă. Prin câțiva pași de amenajări grădini puteți obține un spațiu plin de o vibrație benefică, dar și un loc ideal de joacă pentru cei mici. Modern Garden Design este locul ideal unde puteți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru amenajări grădini iar în cazul în care nu aveți timp sau cunoștiințe, noi suntem aici pentru a vă creea dintr-o banală curte de casă o grădină elegantă și plăcută ochiului.

Renunțați la pietriș sau buruieni. Puteți elimina complet clasicul pavaj din curtea casei, când vine vorba de amenajări grădini este cel mai bine să scoateți toate dalele, cu excepția celor ce formează o potecă spre leagănul copiilor sau pentru accesul la băncuța din grădină. De asemenea, dacă în curte aveți pământ de slabă calitate, este recomandat să aveți în vedere punerea unui strat nou, sau afânarea celui prezent.

Odată efectuat primul proces, următorul pas în cadrul procesului de amenajări grădini este cel de punere a gazonului. Oferim soluții complete pentru a vă putea bucura de un gazon uniform și săsnătos, astfel încât să aveți o bază bună pentru noua dumneavoastră grădină.

Secretul în amenajări grădini stă în alegerea corectă a florilor și a soiurilor de gard viu, astfel încât să obțineți o combinație elegantă de forme și culori. Nu combinați prea mutle soiuri de flori deoarece veți obține un amestec fără noimă de tipuri de flori. Răsadurile le puteți ordona după înălțimea florilor sau după culoarea acestora.

Un alt secret pentru amenajări grădini superbe, este și cel al utilizării de corpuri de iluminat pentru a pune în evidență grădina chiar și pe timp de noapte. Prin simpla luminare a potecilor de acces, puteți da un aer feeric grădinii, iar dacă mai amplasați ici-colo câte un pilon de iluminare cu LED solar, atunci efectul este unul de basm. De asemenea, pe lângă micile lămpi solare, puteți amplasa diferite obiecte decorative cum ar fi chiar și un bolovan mai mare, cu o formă interesantă sau orice altceva ce poate da un aer plăcut grădinii.

Pentru că tot vorbeam de poteci, în cazul în care aveți copii mici, este recomandat să optați pentru dale de cauciu în locul pietrișului sau a celor din beton. Astfel veți oferi o protecție mult mai bună pentru cei mici în cazul în care cad, dar și veți elimina riscul de înghiții vreo pietricică din pietrișul potecii.

Modern Garden Design este locul ideal pentru grădina sau spațiul verde din jurul casei dumneavoastră. De asemenea oferim servicii complete de amenajări grădini pentru blocuri, parcuri, dar și pentru sedii de firmă la cea mai înaltă calitate și cu cel mai frumos aspect. Oferim consiliere profesională cu ajutorul echipei noastre de experți în domeniu care vă stau la dispoziție pentru orice nelămurire.

Ca produse, pe lângă serviciile de amenajări grădini oferim și plante decorative, soluții de drenare și irigare grădini precum și multe altele, după cum puteți afla intrând pe site-ul nostru, www.moderngardendesign.ro