Noi tendinte in evolutia tehnologiei: masutele de cafea cu android

f:id:scriudespre:20150528182133j:plain

Ce ati spune daca nu ar mai fi necesar sa intrerupeti activitatile cu prietenii in sufragerie doar pentru a le arata ceva pe internet? Sau ce ar fi daca atunci cand stati pur si simplu pe canapeaua din sufragerie la o cafea nu va mai trebui sa va cautati telefonul sau sa deschideti laptopul pentru a verifica un mail?

Exact la acelasi lucru s-au gandit si cei de la o celebra companie de IT&C in anul 2007, sa aduca viitorul mai aproape. Si, ca sa nu va mai tin in suspans atata este vorba despre masutele de cafea cu android. Acum nu va mai trebui sa adoptati tot felul de pozitii inconfortabile in timp ce va jucati pe telefon sau pe tableta.

Aceste masute de cafea sunt special concepute pentru cei care prefera sa se distreze in timp ce isi savureaza cafeaua. Masutele de cafea cu android pot sa functioneze si cu Windows 7 sau Windows 8 dar in momentul de fata functioneaza cel mai bine cu sistem de operare Android.

Din pacate aceste masute de cafea cu android sunt create pentru un public destul de restrans datorita faptului ca pretul acestora este destul de mare. Dar nu peste multa vreme vor putea deveni puncte de informatii in institutii si sunt pretabile a fi utilizate in orice domeniu de activitate.

Acasa insa este o alta poveste, va trebui sa fii atent ce pui pe suprafata acestei tablete gigant intrucat ca si parintii acestei masute de cafea, tableta cu touchscreen, nu va fi una conceputa sa reziste la orice veti pune pe suprafata ei.

Totusi aceasta masuta de cafea va fi conceputa astfel incat sa fie rezistenta la apa si va avea exact aceleasi functii pe care le are o tableta obisnuita: va veti putea juca, asculta muzica, veti putea descarca aplicatii, veti putea intra pe retelele de socializare, veti putea consulta harti si asa mai departe. Toate acestea vor fi integrate in masutele de cafea cu android .

Acestea sunt perfecte mai ales pentru cei care adora sa aiba in permanenta gadget-uri la indemana si care vor sa fie mereu la curent cu noile tendinte in materie de tehnologie. De asemenea aceste masute de cafea cu android au un timp de raspuns rapid la comenzi, impermeabil la interferenta cu lumina, pot avea ecrane tactile cu diagonala de 32 sau de 46 inch.

Cu siguranta acestea se vor dovedi a fi deosebit de utile mai ales in aria afacerilor cum ar fi cafenelele, barurile sau restaurantele. Aceste masute de cafea inedite cu siguranta vor face clientii sa vrea sa ramana mai mult si sa se distreze cu masutele de cafea cu android. De asemenea ganditi-va cat de utila va fi aceasta masuta de cafea cu android intr-o sala de asteptare in clinici. Copii nu vor mai fi nerabdatori si nici nu vor mai pune intrebari despre cand veti merge acasa.

In magazinul nostru online aceste masute de cafea de la www.Mobila-usi-ferestre.ro cu android nu sunt disponibile dar evolutia tehnologica de pe piata ne duce cu un pas mai aproape de a materializa ideile filmelor stiintifico-fantastice si, cine stie, poate ca la un moment dat masinile vor zbura asa cum era in animatia aceea Familia Jetson.