Adrian Ruja recomanda Iandec

f:id:scriudespre:20150526162424j:plain

Iandec  este o firma care va pune la dispozitie cele mai bune produse in materie de piatra decorativa naturala, pentru amenajari interioare de exceptie.

  Dupa ce ati finalizat constructia locuintei propriu-zise, urmeaza partea cea mai  meticuloasa si anume amenajarea spatiului. Daca in interior doamnele  iti vor putea pune la contributie imaginatia, dumneavoastra puteti amenaja exteriorul. Iar pentru ajutor, Adrian Ruja ii recomanada pe cei de la Iandec.

Adrain Ruja: Iandec pentru amenajari exterioare  uimitoare:

Iandec va ofera piatra naturala perfecta pentru amenajarile exterioare. Poate fi aplicata in orice model vreti dumneavoastra, alee, terasa, se poate aplica chiar si pe fatada, la baza locuintei sau  pe ziduri pentru un rezultat original.

Folositi piatra naturala pentru a va amenaja scarile, sau o mica terasa sau chiar o alee prin curte, asezati ghivece cu florile dumneavoastra preferate, amenajati o mica fantana arteziana si decorati-o cu piatra decorativa  vulcanica, toate fixate cu adezivi speciali si aveti mai apoi cea mai frumoasa curte care sa va serveasca drept loc de intalnire cu prietenii sau loc de joaca pentru copii.

Adrian Ruja-: produse de calitate de la Iandec:

Pe langa rocile decorative si  piatra naturala Iandec va mai ofera si o gama variata de adezivi si chiar solutii de curatare. Solutii pentru scoaterea petelor din beton, sau pentru a indeparta un grafitii, toate la preturi avantajoase. In plus va mai ofera si servicii complete de placari, pavaje, constructii cascade sau fantani arteziene pentru décor, constructii de iazuri sau tratamenete de curatare a pietrei.

Sa nu uitam de marmura, cele mai elegante modele, de la Rainforestgreen si pana la Roso levanto, orice model ati alege cu siguranta va arata excelent oriunde ati aseza-o. O puteti folosi  si in casa, pentru scari sau chiar pardoseala.

“Daca este un produs de la care sa nu imi pot lua gandul de la Iandec acesta este marmura. Sunt pur si simplu fascinat de modelele disponibile la ei.” Spune Adrian Ruja.

Adrian Ruja: idei de amenajari exterioare:

“ Nu este greu sa iti imaginezi locul perfect in care sa iti petreci timpul cu familia. Exista o multitudine de varainte din care sa alegeti, iar daca dispuneti si de un spatiu marisor, puteti face acolo un mic paradis.  Amenajati un iaz si inconjurati-l de piatra decorativa, puneti un pod si niste Nuferi, iar vara va fi locul perfect in care sa va relaxai. Niste Ciresi la  unul din capetele podului va spori efectul de poveste. Tot acolo mai amenajati si o alee serpuita care sa duca pana la intrarea in casa. Acolo, o terasa  pavata si placata cu piatra naturala, un grill  si niste felinare din fier forjat, iar alaturi de o canapea alba Ia niste plante verzi. Va veti simti minunat in orice moment al zilei.”

Aceasta este doar una dintre ideile  lui Adrian Ruja, el va poate sfatui in legatura cu orice aspect in materie de constructii si amenajari  asa ca daca avet nevoie de un om de incredere la care sa apelati pentru  rezultate excelente, el este acesta.