Porti fier forjat care confera eleganta unei locuinte

f:id:scriudespre:20150424160839j:plain

Tipurile de porti fier forjat sunt foarte elegante, adaugand farmec si un caracter distinctiv oricarei case, exprimand prestigiul resedintei atunci cand sunt montate la intrarea pe alee. Adaugarea unui mecanism electric de deschidere mareste nivelul de securitate a casei. Sunt durabile si usor adaptabile oricarui stil arhitectural al locuintei careia ii aduce un plus de valoare in aspect. Portile din fier forjat pot fi construite in combinatie cu alte materiale, cum ar fi lemnul sau alama, si pot fi folosite nu doar la intrarea principala, dar si la piscina sau gradini, oferind un aspect nobiliar oricarui spatiu care poate fi exploatat astfel in conditii de mai mare siguranta.

Porti fier forjat de dimensiuni si forme diferite

In general sunt disponibile in diferite dimensiuni, forme si modele, astfel incat sa se poata adapta oricarui ambient. Pot crea o intrare frumoasa la gradina sau pe o alee, conferind o nota de eleganta clasica. La o gradina, induc o atmosfera de liniste, iar persoanele care o folosesc isi gasesc aici pacea si securitatea in momentele de relaxare.

Utilizarea tipului de porti fier forjat in locul celor obisnuite creeaza un look nou si atractiv gospodariei. Fierul forjat a fost folosit de secole, fiind intalnit la Palatul Buckingham si in diferite gradini din strainatate. Evoca amintiri si imagini admirate de multi oameni ca pe ceva extraordinar de frumos.

Zone in care pot fi montate porti fier forjat

Grilajul din fier forjat montat in jurul piscinei din curtea din spatele casei sporeste frumusetea aspectului apei si in acelasi timp elimina riscurile de accidente, mai ales cand in casa sunt si copii mici care pot intra in zona piscinei nesupravegheati. Securitatea este un motiv pentru care alegerea lor reprezinta o investitie rentabila, adaugand un farmec aparte si sporind valoarea casei.

Multe ateliere care confectioneaza asemenea produse organizeaza showroom-uri in care isi expun creatiile, astfel incat orice client poate alege din mai multe combinatii de modele, materiale si finisaje. Clientii au ocazia sa compare modele de porti, garduri, usi, grilaje si balustrade, scari de exterior sau de interior, cu diferite finisaje, atat in stil clasic, cat si modern.

Modele diverse de porti fier forjat

Doritorii pot alege porti moderne, cu doua sau mai multe intrari, sau culisante, pentru utilizarea lor in scop pietonal. Pentru cei care prefera clasicul si traditionalul, exista modele de porti fier forjat de la www.advar.ro care sunt prelucrate manual, ceea ce confera autenticitate si un aer de noblete oricarui proiect.

In epoca actuala, tot mai multi proprietari au ales acest gen de imprejmuire a curtii, deoarece ofera o securitate excelenta pentru intreaga familie, este durabil si extrem de atragator din punct de vedere estetic.

Se stie ca in fata unei astfel de porti, nici un intrus nu are curajul sa incerce sa o forteze, asadar renunta din start la ideea de a patrunde pe proprietate. In ceea ce priveste durabilitatea, sistemul are o viata foarte lunga, de sute de ani, fara sa necesite o intretinere costisitoare, prin urmare, chiar daca la inceput pot parea scumpe, portile din fier forjat se dovedesc a fi de fapt foarte ieftine, pe termen lung.