Tomoiu Gabriela-blocuri de locuinta

f:id:scriudespre:20150422201914j:plain

Tomoiu Gabriela este adiministratorul mai multor blocuri de locuinta care sunt construite deja sau vor fi construite.Blocurile pot fi alcatuite din apartamente cu doua sau trei camere.

Tomoiu Gabriela, datorita experientei sale vaste cu oamenii  cunoaste foarte bine capacitatea lor de comunicare si are o putere de convingere foarte mare, stiind cum sa-i faca pe indivizi sa ii urmeze sfaturile in ceea ce priveste constructia unor blocuri de locuinta sau vanzarea acestor blocuri.Ca si administrator, ea are in vedere toate detaliile privind modul de conducere si de alegere a celor mai bune solutii in ceea ce priveste administrarea unui bloc.Se deosebeste fata de alte femei de afaceri prin simplitate, eleganta si modul foarte corect si prompt de abordare.

Pentru construirea blocurilor de locuinta, se utilizeaza cele mai bune materiale si instrumente de masurat sau de lovire.Ca de exemplu, se foloseste ciment Cefin sau Holcim  care sunt doua marci de o calitate superioara care se pot utiliza la aceste blocuri dar si alte materiale de constructie ca si fier beton, caramida, nisip, bca. Instrumentul  de masurat poate fi ruleta sau metru iar cele de lovire se definesc prin asa-zisul ciocan .De asemenea, blocul va fi izolat atat in afara lui cat si inauntru.Bineinteles ca prima data se va realiza o schema o blocului apoi se va incepe cu turnarea fundatiei, fiind primul pas in construirea unui bloc.

Tomoiu Gabriela va fi nevoita sa discute cu cei care vor face schita blocurilor cat si cu cei care vor realiza constructia pentru a stabili datele de incepere si de finalizare, intocmirea documentelor necesare pentru autorizarea data de Primarie pentru a putea construi in locurile respective  dar si stabilirea preturilor in functie de ritmul de munca si de modul in care vor decurge lucrarile.Aceasta are o precizie nemaiintalnita si o corectitudine iesita din comun, este amabila si responsabila in tot ceea ce face.

Executarea lucrarilor pentru blocurile de locuinta  de catre constructori se realizeaza avand in vedere cunostintele si aspiratiile lor  cu privire la domeniul constructiilor, la tehnica de construire si la procedurile utilizate.

Astfel ca, Tomoiu Gabriela cat si cei care participa la realizarea constructiilor trebuie sa aiba o colaborare foarte buna, sa comunice in modul lor caracteristic astfel incat ambele parti sa se inteleaga, sa fie corecti unii cu altii, sa isi exprime atat multumirile cat si nemultumirile fata de anumite activitati, sa isi canalizeze si sa isi comsume energia pentru finalitatea unor lucrari care se pot face conform planului si se vor transforma intr-o lucrare de succes.

 

1)Tomoiu Gabriela, pentru constructiile blocurilor de locuinta are  nevoie de documentele:

  • de construire,
  • de autorizatie de la Primarie.

 

2)Tomoiu Gabriela trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte pentru a fi denumita administrator si femeie de succes:

  • sa  fie o fire comunicativa si sociabila,
  • sa detina cunostinte despre domeniul afacerilor si tot ce inseamna acest lucru,
  • sa aiba un spirit de initiator si capacitate de conducere,
  • sa fie atenta la toate detaliile.

 

3)Tomoiu Gabriela, pentru supravegherea constructiilor blocurilor de locuinta   trebuie sa tina cont de:

  • modalitatile si metodele de construire,
  • modul in care se vor executa lucrarile,
  • tipurile de materiale alese si calitatea lor.

Asadar, Tomoiu Gabriela asista la cladirea blocurilor  de locuinta si supravegheaza lucrarile acestora pentru ca totul sa iasa conform planului.