Cea mai renumita scoala de logopedie Discover me

f:id:scriudespre:20150415164158j:plain

Daca aveti nevoie de un ajutor specializat , puteti apela cu incedere la serviciile oferite de compania Discover me, aceasta are o multitudine de servicii de care va puteti bucura printre acestea se numara si serviciile de logopedie.

Aveti nevoie de ajutor specializat pentru trata problemele logopedie.

Orice parinte al carui copil sufera de logopedie stie ca acesta are nevoie de ajutor specializat. Discove – me va poate oferi tot ajutorul necesar pentru ca acesta sa devina omul care doriti. 

Pentru a va da seama daca copilul dumneavoastra sufera de logopedie trebuie sa stiti urmatoarele : nu pronunta corect toate sunetele limbii romane dupa varsta de 4 ani , spune putine cuvinte sau nu vorbeste deloc comparativ cu alti copii de aceeasi varsta, repeta cuvinte scurte sau silabele initiale ale cuvantului, dupa 4 ani si jumatate se poaet vorbi despre balbism fiziologic, are dificultati in a scrie sau a citi corect. Daca va puteti regasi copilul in cele de mai sus atunci este recomandat sa apelati la un specialist.

Special pentru tratarea logopediei – Discover –me.

Discover – me este prezenta in Bucuresti pe strada Constantin Noica numarul 130, sector 6. Deasemenea puteti lua legatura cu acestia sunand la unul dintre numerele de telefon existente pe site. Daca va doriti doar ceea ce este mai bun pentru copilul dumneavoastra atunci www.Discover-me.ro este ceea ce cautati.

Doar serviciile de calitate o sa va ajute copilul sa se dezvolte si sa ajunga sa evolueze impreuna cu ceilalti copii de varsta cu el. Daca ajungeti sa faceti cautari in legatura cu logopedie atunci insemna ca sunteti constient de problema copilului dumneavoastra. Iar daca ajungeti pe site-ul companiei Discover –me o sa realizati ca aici copilul dumneavoastra poate primi cele mai bune servicii.

Un pret foarte accesibil pentru tratarea de logopedie.

In functie de timpul dumneavoastra liber si de evaluarea initiala a copilului sedintele de terapie logopedica pot fi o data sau de doua ori pe saptamana. Ideal este sa cadeti de comun acord cu personalul autorizat in ce zile si in ce interval orar sa puteti merge impreuna cu copilul dumneavoastra la aceste sedinte. Acestea nu trebuie sa fie o piedica pentru dumneavoastra, este important sa intelegeti gravitatea problemei si sa va faceti intotdeauna timp si de nevoile copilului dumneavoastra.

Costul unei astfel de sedinte este de 60 lei iar durata este de 40 – 50 minute.Exact cat are nevoie copilul dumneavoastra pentru a se familiariza cu terapeutul si  a crea o legatura. Important este ca acesta sa fie pregatit cu privire la intalnirea ca va urma sa aibe loc. Va fi un moment important in viata sa si are nevoie ca dumneavoastra sa fiti acolo pentru el.

Cu siguranta o astfel de decizie nu aveti cum sa o regretati mai ales ca este vorba despre evolutia copilului dumneavoastra. Este clar ca de dumneavoastra depinde evolutia si formarea acestuia. Limbajul este cel mai important mijloc de socializare cu ajutorul caruia acesta poate comunica nevoile, dorinte , sentimente si poate intretine si dezvolta relatii. Este cu siguranta cea mai buna decizie si singura modalitate sa va ajutati copilul.