Parchet laminat 12 mm – obtineti o pardoseala durabila si de calitate

f:id:scriudespre:20150318172622j:plain

Lemnul este unul dintre cele mai utilizate si apreciate materiale din lume. Pe langa faptul ca lemnul reprezinta de obicei o investitie pe termen lunga, acesta este usor de intretinut si are o durata de viata lunga. Asadar, cand vine vorba despre pardoseli, parchetul se afla printre primele alegeri, datorita faptului ca este un material natural, mentine aerul curat si are un aspect viu. Daca doriti calitate, atunci puteti opta pentru parchet laminat 12 mm, potrivit pentru spatiile circulate, unde gradul de uzura este ridicat. Disponibil intr-o gama variata de culori, finisaje, modele etc, acesta este o solutie accesibila pentru oricine.

Parchet laminat 12 mm – cum sunt sigur ca am luat decizia corecta?

Alegerea parchetului ideal pentru locuinta dumneavoastra este un demers dificil, asemanator cu cel al achizitionarii mobilei si restului de accesorii din casa. Daca nu dispuneti de sfaturile unui arhitect, atunci cereti sfatul specialistilor de unde il veti achizitiona. In acest fel, veti fi siguri ca ati facut alegerea corecta in ceea ce priveste rezistenta, durabilitatea si calitatea necesare casei dumneavoastra. Cu toate acestea, daca optati pentru parchet laminat 12 mm, nu exista niciun risc. Acesta este destul de rezistent, are un aspect placut si poate fi inlocuit cu usurinta.

Desigur, nu uitati ca alegerea corecta se face in functie de stilul amenajarii pe care doriti sa-l creati, destinatia si dimensiunea fiecarei incaperi, ce material doriti, cat de luminoasa este camera, ce culoare are tamplaria si multe alte reguli. In special, cel mai mult conteaza cat de mult se va circula in zona respectiva, acesta fiind principalul factor care determina uzarea parchetului laminat. Cu toate acestea, preturile parchetului laminat sunt accesibile in comparatie cu cele ale parchetului masiv, asa ca nu veti avea pierderi financiare sub nicio forma.

Ce este de fapt tipul de parchet laminat 12 mm?

Fie ca vorbim de parchet laminat 12 mm, fie ca vorbim despre acesta in general, trebuie sa stim ce inseamna laminatul. Asadar, parchetul laminat este un fel de imitatie, care cu ajutorul unui print , reuseste sa imite perfect textura unui anumit tip de lemn. Partea superioara a acestuia o reprezinta o pelicula de plastic extrem de rezistent la zgarieturisi alte socuri. Utilizarea sa este de preferat in zonele in care se circula des, pentru ca se poate inlocui rapid si fara costuri ridicate. Folia de plastic poate fi aplicata peste materiale precum MDF, LDF sau HDF, acestea fiind suportul, in functie de care se va determina calitatea parchetului.

Decolandia va asteapta cu parchet laminat 12 mm marca Baumann!

Daca v-ati apucat de renovarea casei dumneavoastra si aveti nevoie de un parchet de calitate, http://www.Decolandia.ro va pune la dispozitie parchet laminat 12 mm. Acesta este produs de catre marea companie Baumann si  face parte din cele mai noi tendinte din domeniul amenajarilor interioare. Preturile noastre sunt accesibile, iar alaturi de parchet, veti putea achizitiona si restul accesoriilor necesare, precum plintele. Alegeti parchet laminat 12 mm si veti beneficia de avantajele unui produs usor de intretinut, montat si cu o rezistenta mare la uzura!